Evrim Ağacı üyeliği tamamen ücretsiz ve sitemizi çok daha etkili, interaktif ve keyifli bir şekilde kullanmanızı sağlayacak. Üye değilseniz, birkaç saniyede üyelik oluşturabilirsiniz! Üyeyseniz de giriş yapmanızı tavsiye ederiz.
Yazar elbette. Herkes makale yazabilir.
Tanımı gereği bir fikri, düşünceyi sunup savunan hemen her metin makaledir zaten. Bu içeriğe sahip bir metni bir lise öğrencisinin yazması gayet mümkündür. Dikkat edilecek nokta, makalenin nerede yayınlanacağı ya da sunulacağıdır. Belirli yayın organları, karakter sayısı gibi kısıtlamalar uygulayabilirler. Bu kısıtlamalara dikkat etmek gerekir.
Bir kış sabretmişsin de tam çiçek açacakken dolu vurmuş gibi oluyor bazen hayat.
Evrim Ağacı'nı sosyal medya hesaplarından takip etmeyi unutmayın! Yeni paylaşımlarımızı görmek için bizi aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Evrim Ağacı'nın %100 okur destekli bir bilim platformu olduğunu biliyor muydunuz? Evrim Ağacı'nın maddi destekçileri arasına katılarak Türkiye'de bilimin yayılmasına güç katın.