Günümüzde kabul edilen en küçük parçacık, atom altı parçacıklardan biri olan elektrondur. Atomaltı parçacıklar da elbette gelecekte parçalanarak belki de daha ufak parçacıklar keşfedilebilir.
Ancak sorduğunuz soru altında ifade ettiğiniz görüş, bilimden ziyade felsefeye kaymış bir miktar. Bahsettiğiniz duruma örnek olarak Zenon'un Dikotomi paradoksu örnek gösterilebilir. Bu paradoksa göre a noktasından b noktasına gitmek için öncelikle iki nokta arasındaki mesafenin yarısının gidilmesi gerekir. O mesafenin gidilmesi içinse öncelikle toplam mesafenin çeyreğinin gidilmesi gerekir. Çeyreğini gidebilmek içinse sekizde birinin gidilmesi gerekir. Bu durum böyle devam eder. Sonuç olarak A noktasından B noktasına gitmek isteyen kişi için sonsuz bir mesafe ortaya çıkar. Çünkü bütün mesafeler ikiye bölünebileceği için gidilmesi gereken bir ilk mesafe yoktur. Bundan dolayı da hareketin aslında olmadığı ve harekete başlanamayacağı ifade edilir.
Ancak gerçek hayatta böyle midir? Değildir elbette. Her mesafe, bu mantıklı açıklamada ifade edilene ters bir biçimde kolayca katedilebilmektedir.
Günümüzde uzunluk söz konusu olduğunda en küçük birim plank, madde söz konusu olduğunda ise en küçük birim elektron olarak bilinmektedir. Elbette ki bu bilgiler gelecekte değişikliğe uğrayabilir.