Paylaşım Yap
Tüm Reklamları Kapat

Podcast Platformumuzda Üretilen İçeriklerin Listesi ve Spotify, iTunes ve Evrim Ağacı Podcast Bağlantıları Yayında!

Bilimseverlerin Kaçırmaması Gereken 4 Yeni Podcastimiz Yayında!

Podcast Platformumuzda Üretilen İçeriklerin Listesi ve Spotify, iTunes ve Evrim Ağacı Podcast Bağlantıları Yayında!
2 dakika
155
Tüm Reklamları Kapat

2019'un sonunda yayın hayatına başlayan Evrim Ağacı Podcast Platformu tam gaz yoluna devam ediyor ve büyümeye devam ediyor! Platformumuz hakkında daha fazla bilgiyi buradan alabilirsiniz.

Bu içerikteyse Evrim Ağacı Podcast bünyesinde üretilen aktif, sezonluk ve inaktif serileri ve bunların Spotify, iTunes ve Evrim Ağacı Podcast bağlantılarını bulabilirsiniz.

Aktif Podcastlerimiz

Evrim Ağacı ile Bilime Dair Her Şey!

Evrim Ağacı olarak 2010'dan beri ürettiğimiz binlerce içeriği tek tek seslendirdiğimiz serimiz, aslında tam bir "podcast" olmamakla birlikte, podcastseverlerin de keyifle dinleyebileceği bir niteliğe sahip. Çünkü bu serimiz, 2013'te görme engelli okurlarımız için başlattığımız SESİNİZ OLSUN Sosyal Sorumluluk Projesi'nin bir devamı niteliğinde. İçeriklerimizi okumakta zorlanıyorsanız, dinleyerek öğrenebilirsiniz!

Tüm Reklamları Kapat

🔥 Bilince Alışıyorsun

Biyoloji seven herkese hitap eden bu programımızda bazen hücrelerin içine çekilecek, bazen evrimsel süreçte sürükleneceksiniz. Hayatın başlangıcından genlerin nasıl işlediğine kadar aklınıza gelecek her soruya Bilince Alışıyorsun'a kulak vererek cevap bulabilirsiniz. Tatlı bir sohbet, biraz kahkaha ve bol bol bilgi istiyorsanız bu program tam size göre!

🔥 Aklı Havada

Dünya'daki koşturmacadan sıkıldıysanız bize kulak verebilirsiniz. Çünkü uzay, diğer gezegenler ve Dünya dışı yaşamlar bu programın konusu. Bizi dinleyerek hem güncel gelişmeleri öğrenebilir hem de Dünya dışındaki her şey hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aklı Havada ile uzayın incelikleri hakkında fikir edinirken, bir yandan da bir gün başka bir gezegende yaşamanın hayalini kuracaksınız. Çünkü neden olmasın! 

🔥 Haftalık Güncelleme

Teknolojik gelişmeleri takip etmekte siz de zorlanıyor musunuz? Öyleyse Haftalık Güncelleme'ye ihtiyacınız var. Her hafta yeni gelişmeleri kulaklarınıza taşıdığımız bu programda aynı zamanda teknoloji geliştiricilerinin dedikodusunu da yapıyoruz. Teknolojiye merakınız var ve her gelişmeyi anında öğrenmek mi istiyorsunuz? Bu program adeta size özel olarak hazırlanmış! 

🔥 Eureka

Son dakika buluşlar, yeni geliştirilen ilaçlar, mühendislikteki gelişmeler ve daha fazlası bu programda! Her hafta sizler için derlediğimiz haberlerle bilim gündemini takip etmenizi sağlarken, gelecek hakkında ip uçları da veriyoruz. Bilimsel gelişmelerden anında haberdar olmak istiyorsanız Eureka'ya kulak vermeniz yeterli! 

Tüm Reklamları Kapat

Ela ile Eddie: Evrim Ağacı'ndan Çocuklar İçin Bilim Öyküleri

Çocuklara yönelik olarak yaptığımız bu podcast serimizde Ela ve Eddie isimli karakterlerimizle Evrim Ağacı'nın içeriklerinin çocuklara uygun şekilde adapte edilmiş versiyonlarında bir yolculuğa çıkıyoruz.

Canlı Bilim

Evrim Ağacı YouTube kanalında uzman bilim insanlarıyla yaptığımız canlı yayınlar podcast olarak da dinlenmeye çok uygun olduğu için bunları bu podcast serimiz altında topluyoruz.

Evrim Ağacı TV: Canlı Bilim Yayınları

Evrim Ağacı Twitch kanalında uzman bilim insanlarıyla yaptığımız canlı yayınlar podcast olarak da dinlenmeye çok uygun olduğu için bunları bu podcast serimiz altında topluyoruz.

Sezonluk/Proje Podcastler

Bunlar belli projeler çerçevesinde sezonluk olarak üretilen ve düzenli yükleme yapılmayan podcastlerimizdir.

Evrim Ağacı'ndan Mesaj

Evrim Ağacı'nın çalışmalarına Kreosus, Patreon veya YouTube üzerinden maddi destekte bulunarak hem Türkiye'de bilim anlatıcılığının gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz, hem de site ve uygulamamızı reklamsız olarak deneyimleyebilirsiniz. Reklamsız deneyim, sitemizin/uygulamamızın çeşitli kısımlarda gösterilen Google reklamlarını ve destek çağrılarını görmediğiniz, %100 reklamsız ve çok daha temiz bir site deneyimi sunmaktadır.

Kreosus

Kreosus'ta her 10₺'lik destek, 1 aylık reklamsız deneyime karşılık geliyor. Bu sayede, tek seferlik destekçilerimiz de, aylık destekçilerimiz de toplam destekleriyle doğru orantılı bir süre boyunca reklamsız deneyim elde edebiliyorlar.

Kreosus destekçilerimizin reklamsız deneyimi, destek olmaya başladıkları anda devreye girmektedir ve ek bir işleme gerek yoktur.

Patreon

Patreon destekçilerimiz, destek miktarından bağımsız olarak, Evrim Ağacı'na destek oldukları süre boyunca reklamsız deneyime erişmeyi sürdürebiliyorlar.

Patreon destekçilerimizin Patreon ile ilişkili e-posta hesapları, Evrim Ağacı'ndaki üyelik e-postaları ile birebir aynı olmalıdır. Patreon destekçilerimizin reklamsız deneyiminin devreye girmesi 24 saat alabilmektedir.

YouTube

YouTube destekçilerimizin hepsi otomatik olarak reklamsız deneyime şimdilik erişemiyorlar ve şu anda, YouTube üzerinden her destek seviyesine reklamsız deneyim ayrıcalığını sunamamaktayız. YouTube Destek Sistemi üzerinde sunulan farklı seviyelerin açıklamalarını okuyarak, hangi ayrıcalıklara erişebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

Eğer seçtiğiniz seviye reklamsız deneyim ayrıcalığı sunuyorsa, destek olduktan sonra YouTube tarafından gösterilecek olan bağlantıdaki formu doldurarak reklamsız deneyime erişebilirsiniz. YouTube destekçilerimizin reklamsız deneyiminin devreye girmesi, formu doldurduktan sonra 24-72 saat alabilmektedir.

Diğer Platformlar

Bu 3 platform haricinde destek olan destekçilerimize ne yazık ki reklamsız deneyim ayrıcalığını sunamamaktayız. Destekleriniz sayesinde sistemlerimizi geliştirmeyi sürdürüyoruz ve umuyoruz bu ayrıcalıkları zamanla genişletebileceğiz.

Giriş yapmayı unutmayın!

Reklamsız deneyim için, maddi desteğiniz ile ilişkilendirilmiş olan Evrim Ağacı hesabınıza yapmanız gerekmektedir. Giriş yapmadığınız takdirde reklamları görmeye devam edeceksinizdir.

Biyografik Bilim: Bilim İnsanlarının Ağzından Hayatları

Tarihte yaşamış birbirinden değerli yerli ve yabancı bilim insanlarının hayatlarını kendi ağızlarından dinlediğimiz (sanki kendi hayatlarını anlatıyorlarmış gibi biyografilerini yazdığımız) podcast serimizdir.

İnaktif Podcastler

Bu kategorideki podcastlerimiz ya deneysel amaçlarla başlatılmış ve sona ermiş ya da şu anda aktif yükleme yapılmayan podcastlerimizdir.

Bilim Ağacı

Evrim Ağacı'nın YouTube içeriklerinin podcast olarak yayınlandığı versiyon olarak kurgulanmıştır; ancak YouTube'da da sadece sesle dinlemek mümkün olduğu için çok ilerletilmemiştir.

Bu Makaleyi Alıntıla
Okundu Olarak İşaretle
7
1
  • Paylaş
  • Alıntıla
  • Alıntıları Göster
Paylaş
Sonra Oku
Notlarım
Yazdır / PDF Olarak Kaydet
Bize Ulaş
Yukarı Zıpla

İçeriklerimizin bilimsel gerçekleri doğru bir şekilde yansıtması için en üst düzey çabayı gösteriyoruz. Gözünüze doğru gelmeyen bir şey varsa, mümkünse güvenilir kaynaklarınızla birlikte bize ulaşın!

Bu içeriğimizle ilgili bir sorunuz mu var? Buraya tıklayarak sorabilirsiniz.

Soru & Cevap Platformuna Git
Bu İçerik Size Ne Hissettirdi?
  • Muhteşem! 0
  • Tebrikler! 0
  • Bilim Budur! 0
  • Mmm... Çok sapyoseksüel! 0
  • Güldürdü 0
  • İnanılmaz 0
  • Umut Verici! 0
  • Merak Uyandırıcı! 0
  • Üzücü! 0
  • Grrr... *@$# 0
  • İğrenç! 0
  • Korkutucu! 0
Tüm Reklamları Kapat

Evrim Ağacı'na her ay sadece 1 kahve ısmarlayarak destek olmak ister misiniz?

Şu iki siteden birini kullanarak şimdi destek olabilirsiniz:

kreosus.com/evrimagaci | patreon.com/evrimagaci

Çıktı Bilgisi: Bu sayfa, Evrim Ağacı yazdırma aracı kullanılarak 08/07/2024 13:40:17 tarihinde oluşturulmuştur. Evrim Ağacı'ndaki içeriklerin tamamı, birden fazla editör tarafından, durmaksızın elden geçirilmekte, güncellenmekte ve geliştirilmektedir. Dolayısıyla bu çıktının alındığı tarihten sonra yapılan güncellemeleri görmek ve bu içeriğin en güncel halini okumak için lütfen şu adrese gidiniz: https://evrimagaci.org/s/18039

İçerik Kullanım İzinleri: Evrim Ağacı'ndaki yazılı içerikler orijinallerine hiçbir şekilde dokunulmadığı müddetçe izin alınmaksızın paylaşılabilir, kopyalanabilir, yapıştırılabilir, çoğaltılabilir, basılabilir, dağıtılabilir, yayılabilir, alıntılanabilir. Ancak bu içeriklerin hiçbiri izin alınmaksızın değiştirilemez ve değiştirilmiş halleri Evrim Ağacı'na aitmiş gibi sunulamaz. Benzer şekilde, içeriklerin hiçbiri, söz konusu içeriğin açıkça belirtilmiş yazarlarından ve Evrim Ağacı'ndan başkasına aitmiş gibi sunulamaz. Bu sayfa izin alınmaksızın düzenlenemez, Evrim Ağacı logosu, yazar/editör bilgileri ve içeriğin diğer kısımları izin alınmaksızın değiştirilemez veya kaldırılamaz.

Keşfet
Akış
İçerikler
Gündem
Biyografi
Gen İfadesi
Kadın Doğum
Şeker
Okyanus
Felsefe
Karanlık Madde
Karbon
Filogenetik
Moleküler Biyoloji
Pediatri
Uydu
Köpek
Gen
Göğüs Hastalığı
Dünya Dışı Yaşam
Atom
Kuantum
Manyetik Alan
Vücut
Öğrenme Teorileri
Evrim Ağacı
Sars
Algı
Hastalık Yayılımı
Aklımdan Geçen
Komünite Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Hikaye Fikri
Video Konu Önerisi
Başlık
Gündem
Bugün bilimseverlerle ne paylaşmak istersin?
Bağlantı
Kurallar
Komünite Kuralları
Bu komünite, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu komünitenin ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu komünitenin amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim komünitesine değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Bu platformda cevap veya yorum sistemi bulunmamaktadır. Dolayısıyla aklınızdan geçenlerin, tespit edilebilir kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.
Ekle
Soru Sor
Sosyal
Yeniler
Daha Fazla İçerik Göster
Popüler Yazılar
30 gün
90 gün
1 yıl
Evrim Ağacı'na Destek Ol

Evrim Ağacı'nın %100 okur destekli bir bilim platformu olduğunu biliyor muydunuz? Evrim Ağacı'nın maddi destekçileri arasına katılarak Türkiye'de bilimin yayılmasına güç katın.

Evrim Ağacı'nı Takip Et!
Yazı Geçmişi
Okuma Geçmişi
Notlarım
İlerleme Durumunu Güncelle
Okudum
Sonra Oku
Not Ekle
Kaldığım Yeri İşaretle
Göz Attım

Evrim Ağacı tarafından otomatik olarak takip edilen işlemleri istediğin zaman durdurabilirsin.
[Site ayalarına git...]

Filtrele
Listele
Bu yazıdaki hareketlerin
Devamını Göster
Filtrele
Listele
Tüm Okuma Geçmişin
Devamını Göster
0/10000
Bu Makaleyi Alıntıla
Evrim Ağacı Formatı
APA7
MLA9
Chicago
E. Ağacı. Podcast Platformumuzda Üretilen İçeriklerin Listesi ve Spotify, iTunes ve Evrim Ağacı Podcast Bağlantıları Yayında!. (4 Temmuz 2024). Alındığı Tarih: 8 Temmuz 2024. Alındığı Yer: https://evrimagaci.org/s/18039
Ağacı, E. (2024, July 04). Podcast Platformumuzda Üretilen İçeriklerin Listesi ve Spotify, iTunes ve Evrim Ağacı Podcast Bağlantıları Yayında!. Evrim Ağacı. Retrieved July 08, 2024. from https://evrimagaci.org/s/18039
E. Ağacı. “Podcast Platformumuzda Üretilen İçeriklerin Listesi ve Spotify, iTunes ve Evrim Ağacı Podcast Bağlantıları Yayında!.” Edited by Evrim Ağacı. Evrim Ağacı, 04 Jul. 2024, https://evrimagaci.org/s/18039.
Ağacı, Evrim. “Podcast Platformumuzda Üretilen İçeriklerin Listesi ve Spotify, iTunes ve Evrim Ağacı Podcast Bağlantıları Yayında!.” Edited by Evrim Ağacı. Evrim Ağacı, July 04, 2024. https://evrimagaci.org/s/18039.
ve seni takip ediyor

Göster

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Göster

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close