Paylaşım Yap
Tüm Reklamları Kapat
Sorulara Dön
0

Maddi destekçinizim, Discord'daki ayrıcalıklardan nasıl faydalanabilirim?

354 görüntülenme
0
  • Paylaş
  • Alıntıla
  • Alıntıları Göster
  • Dış Sitelerde Paylaş
  • Soruyu Takip Et
  • Raporla
  • Mantık Hatası Bildir
Tüm Reklamları Kapat
1 Cevap
Evrim Ağacı Discord
Yönetim Ekibi

Discord sunucumuzda değilseniz buraya tıklayarak sunucumuza katılabilirsiniz. Evrim Ağacı'na aktif olarak Kreosus, Patreon veya Youtube üzerinden maddi destekte bulunan kullanıcılara şu ayrıcalıklar tanınmaktadır:

  • Youtube videolarına diğer üyelerden önce erken erişim
  • Evrim Ağacı'na özel olarak sorulan soruları görüntüleyebilme veya özel olarak soru sorabilme*
  • Evrim Ağacı'nın gelecek planlarına yönelik öncelikli olarak öneride bulunabilme

Destek olduğunuz platforma göre bu ayrıcalıkları aktive etmek için uygulamanız gereken adımlar değişiklik gösterebilir.

Kreosus Harici Platformlar için

  • Patreon'dan destek oluyorsanız ayrıcalıkları aktive etmek için bu adresteki yönergeleri uygulamalısınız.
  • Youtube destekçisi iseniz Discord'a girdikten sonra Kullanıcı Ayarları'na geldikten sonra, Bağlantılar kısmından Youtube'u bulup destek olduğunuz hesap ile oturum açmalısınız.

Not: Kreosus harici platformlara yönelik bağlantılar, her platformun kendi kuruluşunca otomatik olarak kontrol edilir. Sunucu yönetimi bu bağlantılara ve rollere hiçbir şekilde müdahalede bulunamaz. Eğer adımları doğru uyguladığınızı düşünüyorsanız ancak destekçi rolünüz tanımlanmamışsa ilgili kuruluş (Patreon, Youtube veya Discord) ile iletişime geçin.

Tüm Reklamları Kapat

Kreosus Destekçileri için

  • Destekçi olduğunuz Evrim Ağacı hesabında oturum açtıktan sonra Discord kullanıcı adınızı Evrim Ağacı hesabınıza ekleyin. Bunu nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu yönergeleri izleyebilirsiniz. Discord'un # işareti içermeyen yeni kullanıcı adı sistemine geçtiyseniz kullanıcı adınızın sonuna #0 ekleyiniz.
  • Daha sonra Discord uygulamasına girip Evrim Ağacı kullanıcı adınızı başına kayıt ekleyerek Evobot'a özel mesaj olarak göndermelisiniz. kayıt kelimesini farklı bir şekilde yazmadığınızdan ve kullanıcı adınızı doğru girdiğinizden emin olun. Kontroller yapıldıktan sonra erişim izniniz verilecektir.

Örneğin, Evrim Ağacı hesabınıza giden link, https://evrimagaci.org/cagrimertbakirci ise, Evobot'a özel mesaj (DM) olarak sadece kayıt cagrimertbakirci mesajını atacaksınız.

Not: Evrim Ağacı kullanıcı adınızı, Profil Düzenleme sayfasındaki "Kullanıcı Adı" sekmesinden öğrenebilir veya değiştirebilirsiniz.

Dikkat Etmeniz Gerekenler

Adımları hatalı ya da eksik uygulamanız durumunda başvurunuz geçersiz sayılacaktır. Discord veya Evrim Ağacı kullanıcı adınızda değişiklik yapmanız ya da desteği kestikten sonra tekrar destek olmanız durumunda adımları tekrar etmeniz gerekebilir.

Tüm Reklamları Kapat

Discord kullanıcı adınızda sadece harf veya sayı bulundurmanızı öneririz. Bunların dışındaki işaretler, sistemde hata oluşturması halinde destekçi rolünüz tanımlanmayacaktır.

Herhangi bir sorun yaşıyorsanız sunucu yönetimi ile iletişime geçin.

*Youtube'un izleyici destekleri konusunda uyguladığı yüksek kesintiler nedeniyle Evrim Ağacı'na özel soru sorma hakkını; Youtube için Trilobit seviyesi ve üstüne çektik. Bütün destekçiler, sorulan soruları ve verilen cevapları görmeye devam edebilecek. Destekçi seviyelerine yönelik ayrıcalıklarının değişimi konusundaki duyurumuza buradan ulaşabilirsiniz.

Evrim Ağacı ailesinde olmayı seçtiğiniz ve destekleriniz için teşekkürler, iyi ki varsınız.

6
0
  • Paylaş
  • Alıntıla
  • Alıntıları Göster
  • Dış Sitelerde Paylaş
  • Raporla
  • Mantık Hatası Bildir
Daha Fazla Cevap Göster
Cevap Ver
Bu soru yeni cevap alımına kapatılmıştır. Tekrar açılana kadar lütfen diğer soruları ziyaret ediniz.
Evrim Ağacı Soru & Cevap Platformu, Türkiye'deki bilimseverler tarafından kolektif ve öz denetime dayalı bir şekilde sürdürülen, özgür bir ortamdır. Evrim Ağacı tarafından yayınlanan makalelerin aksine, bu platforma girilen soru ve cevapların içeriği veya gerçek/doğru olup olmadıkları Evrim Ağacı yönetimi tarafından denetlenmemektedir. Evrim Ağacı, bu platformda yayınlanan cevapları herhangi bir şekilde desteklememekte veya doğruluğunu garanti etmemektedir. Doğru olmadığını düşündüğünüz cevapları, size sunulan denetim araçlarıyla işaretleyebilir, daha doğru olan cevapları kaynaklarıyla girebilir ve oylama araçlarıyla platformun daha güvenilir bir ortama evrimleşmesine katkı sağlayabilirsiniz.
Popüler Yazılar
30 gün
90 gün
1 yıl
Evrim Ağacı'na Destek Ol

Evrim Ağacı'nın %100 okur destekli bir bilim platformu olduğunu biliyor muydunuz? Evrim Ağacı'nın maddi destekçileri arasına katılarak Türkiye'de bilimin yayılmasına güç katın.

Evrim Ağacı'nı Takip Et!
Aklımdan Geçen
Komünite Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Hikaye Fikri
Video Konu Önerisi
Başlık
Gündem
Kafana takılan neler var?
Bağlantı
Kurallar
Komünite Kuralları
Bu komünite, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu komünitenin ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu komünitenin amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim komünitesine değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Bu platformda cevap veya yorum sistemi bulunmamaktadır. Dolayısıyla aklınızdan geçenlerin, tespit edilebilir kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.
Ekle
Soru Sor
ve seni takip ediyor

Göster

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close