Mesela adam borç bataklığı ve maddi sıkıntılar yüzünden depresyona girmişse bütün ihtiyaçları giderilip. Villalarda zevk sefa içinde yaşatsalar. Her istediğini yapsalar. 7/24 psikolojik destek verseler. Bütün ihtiyaçlarını niye karşılamıyorlar ki?
Birincisi psikolog ilaç yazmaz buna yetkisi yoktur.İlaç yazma yetkisi psikiyatriste aittir ve o da eğer iyi bir psikiyatrist ise her şeye ilaç yazmaz.
İkincisi niye böyle bir şey yapılsın?Çok saf ve masum bir bakış açısı.[1]
Tüm Reklamları Kapat
1
0
Paylaş
Cevap Ver
Evrim Ağacı Soru & Cevap Platformu, Türkiye'deki bilimseverler tarafından kolektif ve öz denetime dayalı bir şekilde sürdürülen, özgür bir ortamdır. Evrim Ağacı tarafından yayınlanan makalelerin aksine, bu platforma girilen soru ve cevapların içeriği veya gerçek/doğru olup olmadıkları Evrim Ağacı yönetimi tarafından denetlenmemektedir. Evrim Ağacı, bu platformda yayınlanan cevapları herhangi bir şekilde desteklememekte veya doğruluğunu garanti etmemektedir. Doğru olmadığını düşündüğünüz cevapları, size sunulan denetim araçlarıyla işaretleyebilir, daha doğru olan cevapları kaynaklarıyla girebilir ve oylama araçlarıyla platformun daha güvenilir bir ortama evrimleşmesine katkı sağlayabilirsiniz.