Paylaşım Yap
Tüm Reklamları Kapat
Sorulara Dön
0

ByteDex blockchain ne demek?

Arkadaşlar cyrpto dunyasini arastirirken buna denk geldim bana biraz yardimci olurmusunuz nereden baslamam gerekiyor tam anlami ile anlamak için ?
358 görüntülenme
0
  • Paylaş
  • Alıntıla
  • Alıntıları Göster
  • Dış Sitelerde Paylaş
  • Soruyu Takip Et
  • Raporla
  • Mantık Hatası Bildir
Tüm Reklamları Kapat
1 Cevap
Juniper Ion
Bytedex yatırımcısı ve kullanıcısıyım.

Bildiğiniz üzere merkezi (cex) ve merkeziyetsiz (dex) kriptopara borsaları mevcut. Cex ler hız ve esneklik sunarken ciddi güvenlik zaafiyetleri sözkonusu. Fonlarınızı merkezi borsa cüzdanına transfer etmeden (yani mülkiyeti devretmeden) trade yapmak mümkün değil. Thodex ve benzeri örneklerde olduğu gibi borsa sahibinin her an fonlarla firar etme riski mevcut. Bununla birlikte farklı zincirlerdeki coinleri limit-stop emir kullanarak trade yapma gibi avantajları var. Dex lerde ise tek blokzincirde üzerindeki tokenler sadece market fiyatından swap yapılabilmekte. Fakat blokzincirin sağladığı güvenlikle kendi cüzdanınızdan (fonları devretmeden) trade yapma imkanı mevcut.

Peki.. Kimseye güvenmek zorunda kalmadan trade yapmak ister misiniz? Borsanıza bile :) 🤔

Bytedex projesi (Byte Exchange) dünyada ilk defa Trust Wallet/metamask gibi non-custodial cüzdandan (fonlarınızı transfer etmeden) farklı zincirlerdeki coinleri order book oluşturarak (limit-stop emir) alıp satabilmenizi sağlıyor. Byte Exchange, akıllı kontratlarla farklı zincirlerinde çalışabilen dünyanın ilk hibrit borsası ünvanını taşıyor.

Tüm Reklamları Kapat

✌🏻 Byte Exchange güvenli, hızlı ve sorunsuz kripto trade imkanı sunuyor:

🔹Estonya da kurulmuş ve 3 kriptopara lisansı sahibi bir borsa.

🔹Tüm Bytedex ekosistem gelirleri net karının %50'sini BEXT token (borsa tokeni) stakerları ile paylaşıyor(Satoshi vizyonu diyorum buna:) --> Win-win 💲)

🔹Dünyanın ilk topluluk temelli projesi

Tüm Reklamları Kapat

🪐 Bytedex projesi bir ekosistem yarattıyor:

1) Byte Hybid Exchange (Hex) :

🔹 🛡️ByteW non-custodial cüzdan ile fonlarınızı transfer etmeden, limit-stop emir gibi tüm cex fonksiyonları kullanarak akıllı kontratlar vasıtasıyla farklı zincirlerde trade yapma imkanı.

🔹Cex konforu ve Dex güvenliğinde trade.

2) Byte Exchange (Cex):

🔹Saniyede 85 milyon işlem ile NASDAQ tan 3 kat hızlı IŞLEM 🚀

🔹Fireblocks işbirliği ile borsa cüzdanlarının güvenliği sağlanıyor ve 100 milyon $ a kadar sigortalanıyor. 🛡️

🔹300 den fazla işlem çifti

🔹 🎖️Byte Traders ile usta traderların işlemlerini kopyalama

Tüm Reklamları Kapat

3) Cross-chain swap platform:

🔹 ↔️ 200 işlem çiftine farklı zincirlerde market fiyatından tek komisyon ile kendi cüzdanınızdan swap yapabilme imkanı.

4) Bytedex Community FORUM 🌍:

Tüm Reklamları Kapat

🔹 Tüm kripto dünyasına hitap eden, güvenilir, gerçek yatırımcıların ve projelerin bilgi paylaşımı, airdrop-contest gibi haberlerin yer aldığı doğru bilgiyi ulaştırmayı önceleyen forum. İçerik üreten kullanıcılar Jim token ile ödüllendiriliyor.

5) Byte Chain: Çift katmanlı blokzincir teknolojisi ile borsacılığı bir başka boyuta taşıyacak. Defi projelerinin uygulama marketi olarak hizmet verecek.

💡Bytedex tüm kriptopara ticaret ihtiyaçlarınıza çözüm olacak, ürettiği teknoloji ve değerle birbirinin kopyası olan diğer borsalardan ayrılıyor. Ayrıca gelirlerinin %50'sini BEXT token stakerları ile paylaşması ve topluluğu önemseyen bir anlayışa sahip olması onu ayrıcalıklı kılıyor. BEXT tokenin arzı kısıtlı yapısı ve borsanın düzenli olarak kar dağıtımı için piyasadan Bext token toplaması harika bir deflasyonist mekanizma yaratıyor. Böylece yatırımcısına düzenli nakit akışı sağlama fırsatı veriyor.

👇🏻👇🏻👇🏻

Tüm Reklamları Kapat

Siz de Byte Exchange e kayıt olmak isterseniz referans linkimi kullanabilirsiniz.

https://exchange.bytedex.io/signup?ref=f0fd0

Ayrıntılı bilgi için:

www.bytedex.io

0
0
  • Paylaş
  • Alıntıla
  • Alıntıları Göster
  • Dış Sitelerde Paylaş
  • Raporla
  • Mantık Hatası Bildir
Daha Fazla Cevap Göster
Cevap Ver
Evrim Ağacı Soru & Cevap Platformu, Türkiye'deki bilimseverler tarafından kolektif ve öz denetime dayalı bir şekilde sürdürülen, özgür bir ortamdır. Evrim Ağacı tarafından yayınlanan makalelerin aksine, bu platforma girilen soru ve cevapların içeriği veya gerçek/doğru olup olmadıkları Evrim Ağacı yönetimi tarafından denetlenmemektedir. Evrim Ağacı, bu platformda yayınlanan cevapları herhangi bir şekilde desteklememekte veya doğruluğunu garanti etmemektedir. Doğru olmadığını düşündüğünüz cevapları, size sunulan denetim araçlarıyla işaretleyebilir, daha doğru olan cevapları kaynaklarıyla girebilir ve oylama araçlarıyla platformun daha güvenilir bir ortama evrimleşmesine katkı sağlayabilirsiniz.
Popüler Yazılar
30 gün
90 gün
1 yıl
Evrim Ağacı'na Destek Ol

Evrim Ağacı'nın %100 okur destekli bir bilim platformu olduğunu biliyor muydunuz? Evrim Ağacı'nın maddi destekçileri arasına katılarak Türkiye'de bilimin yayılmasına güç katın.

Evrim Ağacı'nı Takip Et!
Aklımdan Geçen
Komünite Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Hikaye Fikri
Video Konu Önerisi
Başlık
Gündem
Kafana takılan neler var?
Bağlantı
Kurallar
Komünite Kuralları
Bu komünite, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu komünitenin ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu komünitenin amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim komünitesine değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Bu platformda cevap veya yorum sistemi bulunmamaktadır. Dolayısıyla aklınızdan geçenlerin, tespit edilebilir kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.
Ekle
Soru Sor
ve seni takip ediyor

Göster

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close