Eser Ekle İnceleme Ekle
Alıntı & Aforizma Ekle
Paylaşım Yap
İkinci Beyin Bağırsaklar

İkinci Beyin Bağırsaklar

Karnınızda Kaos Başınızda Mutsuzluk İstemiyorsanız İç Sesinizi Dinleyin
Kitap
2018
EA Puanı
Puanlanmadı
Senin Puanın
Puan Ver
Tanıtım
Şimdi elinizde tuttuğunuz İkinci Beyin Bağırsaklar isimli kitap da çok güncel bir konuyu, bağırsakların yediğimiz gıdaların emilimindeki seçkinci rolü ve bir boşaltım organı görevinin çok ötesindeki ikinci bir beyin rolünü, bağırsakların sık rastlanan hastalıklarıyla ilgili bilgileri de içeren kapsamlı, hekim olmayan insanların da rahatça, sıkılmadan keyifle okuyabileceği bir çalışma.
– Prof. Dr. Cihan Yurdaydın, Ankara üniversitesi Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi, Hepatoloji Enstitüsü Başkanı, Dünya Gastroenteroloji Organizasyonu Başkanı

Bağırsakları bedenin bir parçası olmaktan öteye bütünün önemli merkezlerinden biri olarak tanımlayan ve gerçek hasta öyküleriyle desteklenmiş kapsamlı bilgilerin aktarıldığı bu değerli eserin okuyucuların yaşamlarına dokunacağını umuyor, yolunun açık olmasını diliyorum.
– Mehmet Sungur, Professor of Psychiatry, Psychiatry Dept of Marmara University Hospital, President of the Turkish Association for Cognitive Behaviour Psychotherapy (TACBP), President of the International Association for Cognitive Psychotherapy (IACP)

En beğendiğim kitap türü, 20 yıl bir alanda bilimsel olarak çalışan bir uzmanın, o konuyla ilgili halkın anlayacağı dilde yazdığı kitaplardır. Metin Başaranoğlu’nun kitabı da tam bu türden bir kitap. Bu sebeple okunmaya değer.
– Prof. Dr. Medaim Yanık, Psikiyatrist, Ibn Haldun Üniversitesi Öğretim Üyesi
Şimdi elinizde tuttuğunuz İkinci Beyin Bağırsaklar isimli kitap da çok güncel bir konuyu, bağırsakların yediğimiz gıdaların emilimindeki seçkinci rolü ve bir boşaltım organı görevinin çok ötesindeki ikinci bir beyin rolünü, bağırsakların sık rastlanan hastalıklarıyla ilgili bilgileri de içeren kapsamlı, hekim olmayan insanların da rahatça, sıkılmad ... Daha fazla göster
Yazar
Metin Başaranoğlu
Dili
Türkçe
Orijinal Dili
Türkçe
Yayınlanma Tarihi
29 Ekim 2018
Yayınevi
Alfa Yayınları
Eser Hakkında Daha Fazla Bilgi
Sayfa Sayısı 224
ISBN-10 6-051-71860-5
ISBN-13 978-6-0517-1860-6
Boyutları 13,5 x 21 cm
Son Baskı Tarihi 2022-12-23
Cilt Ciltsiz
Tüm Reklamları Kapat
Kişiler
İnceleme Yaz
İncelemeler (0)
Alıntılar (0)
Gönderiler (0)
Daha Fazla İnceleme Göster
Eseri Ekleyen
Ziya A.
@DRZiya
İnceleme Yaz
Tüm Eserlere Git
Aklımdan Geçen
Komünite Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Hikaye Fikri
Video Konu Önerisi
Başlık
Bugün Türkiye'de bilime ve bilim okuryazarlığına neler katacaksın?
Gündem
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Komünite Kuralları
Bu komünite, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu komünitenin ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu komünitenin amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim komünitesine değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.
ve seni takip ediyor

Göster

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Göster

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close