Bu soru bilimsel bir soru değil. Ancak hadi cevaplayalım. Flah belleği bilgisayara taktığında işletim sistemin (muhtemelen windows) flah belleğini bilgisayarın okuyabileceği yazabileceği bir yol olarak görebilir. Sistem böyle tasarlanmıştır.
Bir belge açtığında belge ram belleğe yüklenir. Çok aşırı uzunsa, belleğe fazla yük getirecek ise ya flah bellekten gereken yer okunur ve ekrana yansıtılır. Aslında bilgisayarın takılmasını önlemek için sezgisel olarak bir kaç sayfa altı ve üstüde yakın kullanım için bellekte saklanır.
Bazı Bilgisayar bu belgeyi geçici olarak harddisk içine parçalar olarak kopyalar ve ramdaki belge ile ilişkilendirir.
flash çıkarıldığında çoğunlukla belge ramda olduğundan sen halen belge üzerinde işlem yapabilirsin. Ancak belge kapatıldığında ram tekrar kullanılmak üzere boş olarak işaretlenir.
eğer Bilgisayar ramını okuyabilen alt düzey bir program parçan olsaydı, kapanmış dosyanı tekrar görebilirdin. Temp klasöründeki dosyanı se tekrar görebilme ihtimalin var. Ama Word ayarlarında otomatik kaydet seçeneğin aktif olmalı.
Değilse kaynak dosya ile bağlantı kesildiğinden ve ramda da belgenin olduğu yerler boş işaretlendiğinden artık göremezsin.