Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
500 ATP Ödüllü Soru: Değişen manyetik alan, neden elektrik akımına dönüşür, bu süreçte başka ne gibi değişimler yaşanır? Hemen cevapla! 250 ATP Ödüllü Soru: Elektronlar, neden ''Dolanıklık'' özelliğine sahiptir, bu özellik, başka maddelerde de var mıdır? Hemen cevapla! 50 ATP Ödüllü Soru: Bilinç gerçekliği üretmekten ziyade, gerçeklikten gelen bilgiyi belirli referans noktaları etrafında yeniden düzenleyen bir işlemci olabilir mi? Hemen cevapla!
Renzo Montagnani

Renzo Montagnani

Renzo Montagnani (September 11, 1930 – May 22, 1997) was an Italian actor and voice actor. Montagnani was born in Alessandria, Piedmont, and debuted as theatre actor thanks to the help of Erminio Macario. His first cinema success was his dramatic role in Metello (1970), but he later switched to the commedia all'italiana with his roles in the last two chapters of the Amici miei series (1982 and 1985). In the 1980s he also participated to a TV show as Don Fumino, an easy-speaking Tuscan parish priest. Montagnani also intensively worked as dubber, dubbing actors such as Michel Piccoli, Charles Bronson and Philippe Noiret for the Italian version of movies. He was also the Italian voice of Thomas O'Malley in the 1970 Disney film The Aristocats. In his later years he participated to numerous commedia sexy all'italiana films, often pairing with Edwige Fenech, the most popular actress of the genre, and also with Alvaro Vitali as the comic sidekick. In 1959, Montagnani married Eileen Jarvis, who was a member of the Bluebell Girls. In 1963, they had one son, Daniele. Montagnani died in Rome of lung cancer on 22 May 1997 at the age of 66. He was buried in England. His son Daniele, died of cancer in 2004 and was buried alongside his father. Source: Article "Renzo Montagnani" from Wikipedia in English, licensed under CC-BY-SA 3.0.
Doğum Adı
Eklenmedi. Ekle
Takma Adı
Eklenmedi. Ekle
Boyu
Eklenmedi. Ekle
Doğum Tarihi
11 Eylül, 1930
Doğum Yeri
Ölüm Tarihi
22 Mayıs, 1997
Ölüm Yaşı
66 yaşında
Linkler
Eklenmedi. Ekle
Düzenleme Talebi Oluştur
Eserler (1)
Alıntılar (0)
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Bugün Türkiye'de bilime ve bilim okuryazarlığına neler katacaksın?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"Bilim, bir bilgi kütlesinden daha fazlasıdır; bir düşünme tarzıdır."
Carl Sagan
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)