Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
250 ATP Ödüllü Soru: Elektronlar, neden ''Dolanıklık'' özelliğine sahiptir, bu özellik, başka maddelerde de var mıdır? Hemen cevapla! 50 ATP Ödüllü Soru: Doğal taşların gerçekten özellikleri var mı? Hemen cevapla! 50 ATP Ödüllü Soru: Dünya gerçekten linkdeki bilgisi verilmiş şekilde mi dönüyor birisi bana bu bilginin doğruluk payını söyleyebilir mi? Hemen cevapla!
Pauline Lafont

Pauline Lafont

Pauline Lafont (6 April 1963 – 11 August 1988) was a French actress. She was the daughter of film star Bernadette Lafont and Diourka Medveczky, a Hungarian sculptor. Born Pauline Aïda Simone Medveczky in Nîmes, France, she died in a hiking accident in Barre-des-Cévennes, Lozère, France. Three months and ten days after she had set out, her body was found by a passing farmer at the foot of a cliff, four kilometres from her home. Investigators determined she had fallen more than ten metres and died instantly. Prior to the discovery of her body, her disappearance had triggered several rumours regarding her whereabouts. Source: Article "Pauline Lafont" from Wikipedia in English, licensed under CC-BY-SA 3.0.
Doğum Adı
Eklenmedi. Ekle
Takma Adı
Eklenmedi. Ekle
Boyu
Eklenmedi. Ekle
Doğum Tarihi
6 Nisan, 1963
Doğum Yeri
Ölüm Tarihi
11 Ağustos, 1988
Ölüm Yaşı
25 yaşında
Linkler
Eklenmedi. Ekle
Düzenleme Talebi Oluştur
Eserler (2)
Alıntılar (0)
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Kafana takılan neler var?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"Ey sürekli devinimin peşinde koşanlar! Bugüne kadar kaç boş hayaliniz hüsrana uğradı? Gidin, simyacıların yanındaki yerinizi alın!"
Leonardo da Vinci
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)