Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
250 ATP Ödüllü Soru: Kütlesiz parçacıkların ışık hızıyla (c) yayılmasına simetrik bir karşıtlık olarak; karanlık maddenin 'yavaş' yapısı evrensel bir parametre olarak modellenebilir mi? Hemen cevapla! 250 ATP Ödüllü Soru: Henüz keşfetmediğimiz sıra dışı bir element var olabililir mi? Bu element üzerine kurulu bir canlı formu mümkün mü? Hemen cevapla! 50 ATP Ödüllü Soru: Gelecekteki gelişen insanoğlunun geçmişini simüle etmesinin sonucu muyuz? Hemen cevapla! Arda Küçükoğlu'nun cevabı ödüllü bir soruda en iyi cevap seçildi! Ödüllü cevabı okumak için tıklayın!
Paul McGuinness

Paul McGuinness

Paul McGuinness (born 16 June 1951) is an Irish talent manager. He was the founder of Principle Management Limited, a popular music act management company based in Dublin, Ireland. He was the manager of the rock band U2 from 1978 to 2013. McGuinness was born in a British military hospital at Rinteln, Westphalia in Germany, where his father, Philip McGuinness (a Liverpudlian) was serving with the Royal Air Force. His mother Sheila McGuinness née Lyne, was a schoolteacher from County Kerry, Ireland. There were three children in the family: Paul, Niall, and Katy. McGuinness received his early formal education in Ireland at the private Jesuit boarding school Clongowes Wood College. From there he went on to Trinity College Dublin, where he directed plays, edited the magazine T.C.D. Miscellany, and promoted gigs, but dropped out without a degree. Before becoming involved with U2, he worked as a film assistant director on productions such as John Boorman's Zardoz. For a time, he also managed folk-rock group Spud. McGuinness first met U2 at a Dublin gig on 25 May 1978 where they were supporting the Gamblers. Following this meeting, McGuinness became U2's manager, having been introduced to the band by Bill Graham, a journalist with Hot Press magazine He founded Principle Management Limited on 29 March 1984. In 2002, McGuinness was presented with a Lifetime Achievement Award at the Meteor Music Awards at Point Theatre Dublin and U2 won the best Irish Band Award. Noted for his business acumen, he has been responsible for U2 3D concert films, U2-branded iPods, sponsorship from BlackBerry and the first-ever concert streamed live on YouTube.
Doğum Adı
Eklenmedi. Ekle
Takma Adı
Eklenmedi. Ekle
Boyu
Eklenmedi. Ekle
Doğum Tarihi
15 Haziran, 1951
Doğum Yeri
Eklenmedi. Ekle
Linkler
Eklenmedi. Ekle
Düzenleme Talebi Oluştur
Eserler (1)
Alıntılar (0)
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Kafana takılan neler var?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"Şu dünyayı Tanrı yarattıysa, onun yerinde olmak istemem doğrusu. Çünkü dünyanın sefaleti yüreğimi parçalar. Yaratıcı bir ruh düşünülürse, yarattığı şeyi göstererek ona şöyle bağırmak hakkımızdır: Bunca mutsuzluğu ve bu üzüntüyü ortaya çıkarmak uğruna, hiçliğin sessizliğini ve kıpırdamazlığını bozmaya nasıl kalkıştın?"
Arthur Schopenhauer
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)