Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
500 ATP Ödüllü Soru: Fizikte "Anti-Enerji" diye kavramsal veya matematiksel bir tanım var mıdır? Hemen cevapla! 250 ATP Ödüllü Soru: Henüz keşfetmediğimiz sıra dışı bir element var olabililir mi? Bu element üzerine kurulu bir canlı formu mümkün mü? Hemen cevapla! 50 ATP Ödüllü Soru: Gelecekteki gelişen insanoğlunun geçmişini simüle etmesinin sonucu muyuz? Hemen cevapla!
Nishant Dahiya

Nishant Dahiya

Nishant Dahiya is an Indian actor born in Mhow, Madhya Pradesh, to Rajendra Singh, an Indian Army Officer, and Urmila, a home maker. Nishant was the second of their two children, with an older brother, Prashant. Nishant saw quite a bit of India during his youth relocating with his father every couple of years before finally settling in New Delhi. After finishing high school, Nishant completed his B.Tech in comp science & engg. from Kurukshetra University, Harayana. Soon after completing his degree, Nishant auditioned for Grasim Mr. India(2006) and ended up being the first runner up and winning the best smile and Mr. photogenic titles. Immediately after, he moved to Mumbai and started modeling and appeared in a host of advertisements and was spotted by Yash Raj Films. His first film Mujhse Fraaandship Karoge with YRF released in late 2011. Thereafter, he was seen in Titoo MBA(2014) and Meri Pyaari Bindu(2017).
Doğum Adı
Eklenmedi. Ekle
Takma Adı
Eklenmedi. Ekle
Boyu
Eklenmedi. Ekle
Doğum Tarihi
Eklenmedi. Ekle
Doğum Yeri
Eklenmedi. Ekle
Linkler
Eklenmedi. Ekle
Düzenleme Talebi Oluştur
Eserler (1)
Alıntılar (0)
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Bugün bilimseverlerle ne paylaşmak istersin?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"Tüm filozofların ortak bir yanılgısı vardır: Şimdiki zamanın insanını çıkış noktası olarak alırlar ve hedefe de bu insanın analizi yoluyla varacaklarını düşünürler. Filozofun insan hakkında söylediği her şey, aslında çok sınırlı bir zaman diliminin insanı hakkında bir tanıklıktan öteye gitmez. Tarihsel anlam, duyu eksikliği, tüm filozofların ırsi kusurudur. Hatta bazı filozoflar insanın belirli dinlerin, belirli siyasal olayların etkisiyle oluşmuş olan en yeni biçimlenişini çıkış noktası olarak kabul ederler birdenbire. İnsanın bir oluşum ürünü olduğunu, bilme yetisinin de bir oluşum ürünü olduğunu öğrenmek istemezler. Her şey oluşum ürünüdür oysa; bengi gerçekler yoktur, tıpkı mutlak hakikatlerin olmayışı gibi."
Friedrich Nietzsche
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)