SpaceX, 26 Ağustos 2025’te Kaliforniya’daki Vandenberg Uzay Kuvvetleri Üssü’nden gerçekleştirdiği fırlatma ile Lüksemburg’a ait NAOS Dünya gözlem uydusunu ve farklı şirketlere ait 7 küçük uyduyu başarıyla yörüngeye yerleştirdi.
Falcon 9 roketi, saat 14:53 ET’de kalkış yaptı. Yaklaşık 12 dakika içinde NAOS uydusu yörüngeye oturtuldu, ardından Planet firmasına ait Pelican-3 ve Pelican-4 uyduları fırlatıldı. Diğer yükler arasında Dhruva Space’in LEAP-1 misyonu, Capella’nın Acadia-6 uydusu ve Pixxel’in FFLY-1, FFLY-2, FFLY-3 nanosatellitleri yer aldı.
Görev kapsamında Falcon 9’un ilk aşaması da başarılı şekilde geri döndü ve 27. kez iniş yaparak SpaceX’in yeniden kullanılabilirlik rekoruna bir adım daha yaklaştı. Bu uçuş, şirketin 2025 yılındaki 104. Falcon 9 görevi ve toplamda 522. fırlatma olarak kayda geçti.