Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
250 ATP Ödüllü Soru: Elektronlar, neden ''Dolanıklık'' özelliğine sahiptir, bu özellik, başka maddelerde de var mıdır? Hemen cevapla! 50 ATP Ödüllü Soru: "Şey" dediğim şey nedir? Hemen cevapla!
The Bad Kids
Fragmanı İzle
İnceleme Yaz

The Bad Kids

Belgesel
2016
EA Puanı
Puanlanmadı
Senin Puanın
Puan Ver
Tanıtım
Mojave Çölü'nün ücra bir köşesinde, tozlu çalı yumakları ile boylu boyunca uzanan Joshua ağaçlarının arasında sıra dışı bir lise yer alıyor. Buradaki eğitimciler; empatinin, temel yaşam becerilerinin ve şefkatli bir yetişkinin daimi desteğinin, risk altındaki gençlerin kendi kaderlerini tayin etmelerini sağlayacak temel güç olduğuna inanıyor. Okul müdürü Vonda Viland, çocukların o gün okula gelip gelemeyeceğini öğrenmek için onları daha gün ağarırken arıyor. Birinin araca mı ihtiyacı var? Vonda gidip onları bizzat arabasıyla alıyor. Her bir öğrencinin yaşadığı zorlukları çok iyi bilen Vonda, asla sahte umutlar aşılamadan onlara yorulmak bilmeksizin rehberlik ediyor. Şefkati gerçekçilikle harmanlayan bu yaklaşım, okulun gittikçe yükselen mezuniyet oranına bakılırsa oldukça işe yarıyor.
Mojave Çölü'nün ücra bir köşesinde, tozlu çalı yumakları ile boylu boyunca uzanan Joshua ağaçlarının arasında sıra dışı bir lise yer alıyor. Buradaki eğitimciler; empatinin, temel yaşam becerilerinin ve şefkatli bir yetişkinin daimi desteğinin, risk altındaki gençlerin kendi kaderlerini tayin etmelerini sağlayacak temel güç olduğuna inanıyor. Okul ... Daha fazla göster
Oyuncu
Ian Buruma Cai Guoqiang Wen-You Cai Tümü
Yönetmen
Keith Fulton Louis Pepe Tümü
Dili
İngilizce (English)
Orijinal Dili
İngilizce (English)
Orijinal Başlık
The Bad Kids
Yayınlanma Tarihi
22 Ocak 2016
Bölüm Süresi
1s 41dk
Bölüm Sayısı
1
Eser Hakkında Daha Fazla Bilgi
Fragman YouTube Linki
Tüm Reklamları Kapat
İnceleme Yaz
İncelemeler (0)
Alıntılar (0)
Gönderiler (0)
Daha Fazla İnceleme Göster
Eseri Ekleyen
Eser Botu
@eser-bot
İnceleme Yaz
Tüm Eserlere Git
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Bugün Türkiye'de bilime ve bilim okuryazarlığına neler katacaksın?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"Geleceği tahmin etmenin en kolay yolu, onu icat etmektir."
Alan Kay
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)