Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
50 ATP Ödüllü Soru: Eskiden çevresine inanılmaz zararlar veren bir düşmanı veya bir şeyi sonradan tamamen "nedensiz" yere affetmek erdemli bir davranış mı yoksa aptallık mı? Hemen cevapla!
İnceleme Yaz

Non si ruba a casa dei ladri (2016)

Yönetmen: Carlo Vanzina
Film
2016
EA Puanı
Puanlanmadı
Senin Puanın
Puan Ver
Tanıtım
Dürüst bir vatandaş olan Antonio, yolsuzluğa bulaşmış siyasetçi Simone'den intikam almanın peşine düşer. Başlangıçta onu şikâyet etmek istese de yargı süreçlerinin çok uzun ve belirsiz işlediği İtalya gerçeklerini bildiğinden intikamını başka bir yolla almaya karar verir: Düşmanının haksız kazancını bir İsviçre bankasında sakladığını öğrenince, kendisinden çalınanları geri almak için bir soygun planlar. Antonio bu zorlu işi başarmak için, tek ortak özellikleri yozlaşmış siyaset tarafından dolandırılmak olan amatörlerden küçük bir çete kurar. Soygun, Simone'nin parayı sakladığı bankanın bulunduğu Zürih'te gerçekleşecektir. Birbirini izleyen beklenmedik aksilikler ve Antonio ile eşinin, Simone ile partnerinin kılığına girmesiyle ortaya çıkan komik kimlik karmaşası eşliğinde saat gibi işleyen eğlenceli bir soygun macerası başlar.
Dürüst bir vatandaş olan Antonio, yolsuzluğa bulaşmış siyasetçi Simone'den intikam almanın peşine düşer. Başlangıçta onu şikâyet etmek istese de yargı süreçlerinin çok uzun ve belirsiz işlediği İtalya gerçeklerini bildiğinden intikamını başka bir yolla almaya karar verir: Düşmanının haksız kazancını bir İsviçre bankasında sakladığını öğrenince, ken ... Daha fazla göster
Oyuncu
Vincenzo Salemme Massimo Ghini Stefania Rocca Tümü
Dili
İtalyanca (italiano)
Orijinal Dili
İtalyanca (italiano)
Orijinal Başlık
Non si ruba a casa dei ladri
Yayınlanma Tarihi
03 Kasım 2016
Film Süresi
1s 33dk
Eser Hakkında Daha Fazla Bilgi
Ülke İtalya, İsviçre
Türler Komedi
Prodüksiyon Medusa Film, International Video 80, Sky Cinema
Tüm Reklamları Kapat
İnceleme Yaz
İncelemeler (0)
Alıntılar (0)
Gönderiler (0)
Daha Fazla İnceleme Göster
Eseri Ekleyen
Eser Botu
@eser-bot
İnceleme Yaz
Tüm Eserlere Git
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Bugün bilimseverlerle ne paylaşmak istersin?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"Bilimin bir numaralı aracı şüpheciliktir. Şüpheciliği ışığı, sorgusuz inancı yok eder."
Mike Huben
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)