Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
50 ATP Ödüllü Soru: Bilinç gerçekliği üretmekten ziyade, gerçeklikten gelen bilgiyi belirli referans noktaları etrafında yeniden düzenleyen bir işlemci olabilir mi? Hemen cevapla!
Genç Aşıklar
Fragmanı İzle
İnceleme Yaz

Genç Aşıklar (La ragazza con la valigia) (1961)

Yönetmen: Valerio Zurlini
Film
1961
EA Puanı
Puanlanmadı
Senin Puanın
Puan Ver
Tanıtım
Sıradan bir hayatı olan Aida, sevgilisi Marcello'nun kendisini terk etmesiyle yıkılır. Bu sırada Marcello'nun 16 yaşındaki kardeşi Lorenzo, terk edilmiş ve kalbi kırık olan Aida'yla çok içten bir şekilde ilgilenmeye başlar. Zamanla ona aşık olur. Ancak önlerinde iki büyük engel vardır: Lorenzo hem çok gençtir hem de zengin ve soylu bir ailenin çocuğudur. Oysa Aida, erkekleri etkileyen güzelliğine rağmen, ayakları yere basan, mantıklı davranan biridir. Ne var ki Lorenzo'nun etrafındaki her erkeği kıskançlıkla uzaklaştırmaya çalışması ve ona olan saf, genç aşkı, Aida'nın da yavaş yavaş bu toy delikanlıya ısınmasına ve ona karşı hisler beslemeye başlamasına neden olur.
Sıradan bir hayatı olan Aida, sevgilisi Marcello'nun kendisini terk etmesiyle yıkılır. Bu sırada Marcello'nun 16 yaşındaki kardeşi Lorenzo, terk edilmiş ve kalbi kırık olan Aida'yla çok içten bir şekilde ilgilenmeye başlar. Zamanla ona aşık olur. Ancak önlerinde iki büyük engel vardır: Lorenzo hem çok gençtir hem de zengin ve soylu bir ailenin çocu ... Daha fazla göster
Oyuncu
Claudia Cardinale Jacques Perrin Luciana Angiolillo Tümü
Dili
Türkçe
Orijinal Dili
İtalyanca (italiano)
Orijinal Başlık
La ragazza con la valigia
Yayınlanma Tarihi
09 Şubat 1961
Film Süresi
2s 1dk
Eser Hakkında Daha Fazla Bilgi
Ülke İtalya, Fransa
Türler Dram, Romantik
Prodüksiyon Titanus, Société Générale de Cinématographie (S.G.C.)
Fragman
Tüm Reklamları Kapat
İnceleme Yaz
İncelemeler (0)
Alıntılar (0)
Gönderiler (0)
Daha Fazla İnceleme Göster
Eseri Ekleyen
Eser Botu
@eser-bot
İnceleme Yaz
Tüm Eserlere Git
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Bugün Türkiye'de bilime ve bilim okuryazarlığına neler katacaksın?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"Ben öğrencilerime herhangi bir şey öğretmiyorum. Sadece öğrenebilecekleri ortamı sağlıyorum."
Albert Einstein
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)