Soru & Cevap - Sayfa 659
Evrim Ağacı
Karanlığı bilimle fethet!
Kaynak istiyor
Aşk sadece üremek için mi var?
Geçen zamanlarda "eşcinsellerin aşkı sahredir çünkü aşk sadece üremek için var " diye bir kelime duymuştum ben 17 yaşındayım 12 yaşından veri evrim ağacının içeriklerini izleyen biriyim ve sizin eşcinseliğe karşı tutumunuzun iyi yönde olduğunu biliyorum peki "eşcinsellerin aşkı sahredir çünkü aşk sadece üremek için var " sözünü nasıl açıklarsınız?
366 görüntülenme
Beni klonlasalar ve eski versiyonumu öldürseler. Eski ben hala yaşıyor sayılır mıydı? Tekniken benimle tamamen aynı olan bir varlık hala yaşıyor. Yada beni öldürüp geri diriltseler. Dirilen ben ile eski ben hala aynı mıdır? Yoksa dirilen ben, eski benin zihnine sahip farklı bir bilinç midir?
289 görüntülenme
Mesela bir robot hayal edelim. Bu robot insan ile TAMAMEN aynı özelliklere sahip. Aralarındaki tek fark biri hücrelerden oluşuyor diğeri ise metal, kablo vb. İkisinde de taklit söz konusu değil tamamen kendi kararları ve bilinçleri var. Bu şartlar robotu insan olarak kabul etmemizi sağlar mı? Onunla benim aramda ne fark kalmıştır?
289 görüntülenme
Merhabalar şuanda limitte epsilon delta tanımını inceliyordum soruları çok iyi çözebiliyorum ancak verilen grafikleri ve tanımını hala iyi bir şekilde anlayamıyorum yardımcı olabilirmisiniz
223 görüntülenme
Geceleri gökyüzü siyah veya siyaha yakın gözüküyor. Çünkü ışık kaynağı az. Peki sabahları güneş varken neden mavi bir renk alıyor?
231 görüntülenme
©2010-2026 Evrim Ağacı