Soru & Cevap - Sayfa 734

Evrim Ağacı Logo
Evrim Ağacı
Karanlığı bilimle fethet!
Filtrele
Bugün bezelye yerken dilimle bezelyeyi ağzımda döndürmeye başladım ve bezelyenin neredeyse kusursuz şekilde ikiye ayrılması dikkatimi çekti. İnternette biraz tarattım ama bir sonuca ulaşmadım. Forumda da böyle bir soru sorulmadığını fark ettim. Sebebi nedir?
221 görüntülenme
3
1
Paylaş
Örneğin kutup ayıları . Küresel ısınma yavaş yavaş gerçekleşeceği için olabilir mi ya da hangi canlılar olabilir.
190 görüntülenme
4
1
Paylaş
Sosyal medya üzerindeki videolar, onların şarkıları, video içi görseller, içerik, ve bu gibi diğer şeyler, siyasi dini felsefi fikirlerimizi, görüşlerimizi değişe biliyor, aramızda kutuplaşma yaratıyor. Bu gerçekten nasıl oluyor? Nasıl bu kadar kolay şekilde bu "propogandaya" uyuyoruz?
705 görüntülenme
6
3
Paylaş
merhabalar ben 15 yaşında boyum 170 kilom 73 büyüme plaklarım açık babam 190 annem 160 amcam 185. abim 186 dayım 178 .kuzenlerim kız dahil 180 anne tarafımda en kısa annem ile dayım ama onun dışında onlarda 180 üstü ama ben kısayım anlayamadım uzun genetik baskındır ama genelde
151 görüntülenme
2
0
Paylaş