Soru & Cevap - Sayfa 725
Evrim Ağacı
Karanlığı bilimle fethet!
Filtrele
230 görüntülenme
Kaynak istiyor
Teleskoplar ışıktan daha mı hızlı?
Nasıl oluyor da teleskoplarla uzayın derinliklerine bakarak bir galaksinin ya da yıldızın geçmişini görebiliyoruz? sonuçta onu bize getiren ışık. Teleskoplar bize ışıktan daha hızlı görüş imkanı mı sağlıyor? eğer öyleyse teleskop ışıktan hızlı görüyor olur demek ki bu saçmalık. Işığın bana getirdiği bir görüntünün öncesini nasıl görebiliyorum?
236 görüntülenme
Bilimi kullanarak tanrı oluna bilinir mi Madde elektron proton evrendeki kütlesi olan her şey enerji den ibaret E=mc peki biz enerjiyi kullanarak elektron proton yarata bilirmiyiz bunu yaparsak her Madde yi yaratma günümüz olur peki ya her Madde yi yaratıyoruz da neden yok etmiyoruz bunun için anti madde kulana bilirmiyiz
226 görüntülenme
Kaynak istiyor
Artan suç oranları karşısında öjeni bir çözüm olabilir mi?
Pitbullar genetik olarak saldırgan ve onlara karşı öjeni uygulanıyor eminim başka yöntemler vardır ancak öjeni en ucuz ve hızlı yöntem değil mi?
313 görüntülenme
Merhabalar. Ilk canlinin ne olduguyla ilgili teorileri merak ediyorum. Bu canlilar nasil yarandi? En isabetli ve dogru teori nedir? Neden yaranmistir? Nasil ortaya cikmistir? Bununla ilgili teori varmi?
112 görüntülenme
©2010-2026 Evrim Ağacı