Soru & Cevap - Sayfa 312

Evrim Ağacı Logo
Evrim Ağacı
Karanlığı bilimle fethet!
Filtrele
Önceden hazırlanmış bir klonum olduğunu ve yaşlanan beynimdeki tüm hafıza ile deneyimlerin eksiksiz biçimde bu klonun beynine aktarıldığını düşünelim. Bu işlem gerçekten bilincimin devamı mı olurdu, yoksa klon yalnızca anılarımı taşıyan yeni bir bilinç mi kazanırdı? Bilim böyle bir aktarım fikrine teorik olarak ne kadar yakın? Ve mümkün olsaydı bu bana sadece uyuyup uyanmışım gibi mi hissettirirdi?
538 görüntülenme
10
1
Paylaş
Önlisans mezunuyum. 24 yaşındayım ve dgs ile pc mühendisliğine geçmek gibi bir düşüncem var. Sizce yaşım büyük mü geç mi kaldım?
204 görüntülenme
5
0
Paylaş
Ulu kurtlar gibi mesela biliyorum ulu kurtlar tam anlamıyla ulu kurt değil ama sonuçta ortaya benzer birşeyler çıkarabilmişler. Aynı şey dinozorlar için yapabilirler mi ?
751 görüntülenme
4
2
Paylaş
Wifi da ışık gibi bir foton ama ışığın aksine elektromanyetik radyasyonlardır ve bu yüzden fotonlara nazaran daha küçük dalga boylarına sahipler. Yani belki etkilenebilirler bilmiyorum.
511 görüntülenme
5
1
Paylaş