Bu etkinliğin tarihi geçmiştir.
Dolayısıyla başvuru alımı sonlanmış olabilir.
Işığı Anlamak Neden Önemli? | Prof. Dr. Mete Atatüre
Açıklama
Online
15 Kasım 2023 20:00 tarihinden 15 Kasım 2023 21:30 tarihine kadar geçerlidir.
2023 Nobel Fizik Ödülü yine ışık alanındaki çalışmalara verildi. Neden? Birkaç hafta önce Cambridge Üniversitesi Cavendish Laboratuvarı'nın başkanlığına atanan fizik profesörümüz Mete Atatüre, 6 yıl aradan sonra yeniden Evrim Ağacı'nda! 2023 Nobel Fizik Ödülü'nü birlikte değerlendireceğiz, kaçırmayın!
HerkeseÜcretsiz
Tüm Reklamları Kapat
Yorumlar(0)
Bu etkinlik Çağrı Mert Bakırcı tarafından düzenlenmektedir. Evrim Ağacı olarak yalnızca bilimle ilişkili olan ve okurlarımızın fayda görebileceğini umduğumuz etkinliklere izin vermeye özen göstermekteyiz. Ancak etkinlik bilgilerinin doğruluğundan, katılımcı memnuniyetinden ve etkinlikle ilgili herhangi bir diğer detaydan Evrim Ağacı sorumlu değildir.
Evrim Ağacı Pano Platformu
Bir iş arama sitesi değil, bir etkinlik ve ilan yayınlama sitesidir. Bilimle ilgilenen kişilere yönelik derlenen çeşitli işlerle ilgili başvurular ilgili firmaya direkt olarak yapılmakta olup evrimagaci.org üzerinden hiçbir veri gönderilmemektedir. Sitemizde yayınlanan ilanlar tamamen ücretsizdir ve ilan sahipleri ile sitemizin hiçbir ilişkisi yoktur. Türkiye İş Kurumu kanunu gereği iş arayanlardan ücret alınması ve menfaat temin edilmesi yasaktır. Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.