Evrim, Yapay Zeka ve Tekillik

Evrim, Yapay Zeka ve Tekillik

Etkinlik
Ders
İstanbul
₺250,00 - ₺350,00
Evrim, Yapay Zeka ve Tekillik
Açıklama
11 Ekim 2025 14:00 tarihinden 11 Ekim 2025 18:00 tarihine kadar geçerlidir.

Evrim Ağacı İstanbul, Evrim, Yapay Zeka ve Tekillik etkinliği 11 Ekim 2025 Cumartesi tarihinde saat 14.00’de başlayacaktır.
45 dakikalık 3 oturum halinde yapılacaktır ve 2 saat 15 dakika sürecektir.

Konuşmacı:

Dr. Zeki Doruk Erden, Sabancı Üniversitesi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünde lisans eğitimini, Lozan Federal Teknoloji Enstitüsü (EPFL) Yapay Zeka laboratuvarında da yapay zeka üzerine yüksek lisans ve doktorasını tamamlamıştır. Şu anda Sabancı Üniversitesi bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyatlandırma Bilgisi
Ders, öğrenci ve tam olmak üzere iki fiyatlandırmaya tabi olacaktır. Aktif olarak bir eğitim kurumunda öğrenim gören kişiler “öğrenci” sayılacaktır ve bu fiyat üzerinden ödeme yapacaktır. Diğer kişiler ise “tam” sayılacaktır ve bu fiyat üzerinden ödeme yapacaktır. Derse öğrenci bileti alan kişilerin girişte öğrenci belge veya kimliklerini göstermeleri zorunludur.

Konum bilgisi için: Vogs Coffee

Evrim Ağacı bilim severlerin destekleri ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Devamını Oku
Fiyat Listesi
Öğrenci₺250,00
Tam₺350,00
8
Paylaş
Kayıt Ol
Adres Bilgileri

Osmanağa, Gen. Asım Gündüz Cd., 34000 Kadıköy/İstanbul

Adres Tarifi

Vogs Coffee Bahariye

Oluşturan
Evrim Ağacı İstanbul Topluluğu
Evrim Ağacı İstanbul Topluluğu
Tüm Reklamları Kapat
Yorumlar(0)

Bu etkinlik Evrim Ağacı İstanbul Topluluğu tarafından düzenlenmektedir. Evrim Ağacı olarak yalnızca bilimle ilişkili olan ve okurlarımızın fayda görebileceğini umduğumuz etkinliklere izin vermeye özen göstermekteyiz. Ancak etkinlik bilgilerinin doğruluğundan, katılımcı memnuniyetinden ve etkinlikle ilgili herhangi bir diğer detaydan Evrim Ağacı sorumlu değildir.