Bu etkinliğin tarihi geçmiştir.
Dolayısıyla başvuru alımı sonlanmış olabilir.
Erteleme Davranışının Ardındaki Psikoloji
Açıklama
05 Haziran 2024 18:30 tarihinden 05 Haziran 2024 20:00 tarihine kadar geçerlidir.
Herkese selam 🫂 Uzman Psikolog Selin Pekşen’le erteleme davranışını konuşacağımız bu söyleşiye hepinizi bekliyoruz! 🕰️ Söyleşimizde erteleme davranışı nedir, neden olur, önlemek adına neler yapılabilir sorularını bilişsel davranışçı terapi perspektifinden ele alacağız.
Katılmak için katılım formunu doldurmanız yeterli!
HerkeseÜcretsiz
Adres Bilgileri
Coffee and Study Atakum/Sahil
Adres Tarifi
Körfez, 5009 sokak no:8/1 Atakum/Samsun
Tüm Reklamları Kapat
Yorumlar(0)
Bu etkinlik Evrim Ağacı Samsun Topluluğu tarafından düzenlenmektedir. Evrim Ağacı olarak yalnızca bilimle ilişkili olan ve okurlarımızın fayda görebileceğini umduğumuz etkinliklere izin vermeye özen göstermekteyiz. Ancak etkinlik bilgilerinin doğruluğundan, katılımcı memnuniyetinden ve etkinlikle ilgili herhangi bir diğer detaydan Evrim Ağacı sorumlu değildir.
Evrim Ağacı Pano Platformu
Bir iş arama sitesi değil, bir etkinlik ve ilan yayınlama sitesidir. Bilimle ilgilenen kişilere yönelik derlenen çeşitli işlerle ilgili başvurular ilgili firmaya direkt olarak yapılmakta olup evrimagaci.org üzerinden hiçbir veri gönderilmemektedir. Sitemizde yayınlanan ilanlar tamamen ücretsizdir ve ilan sahipleri ile sitemizin hiçbir ilişkisi yoktur. Türkiye İş Kurumu kanunu gereği iş arayanlardan ücret alınması ve menfaat temin edilmesi yasaktır. Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine e-posta gönderebilirsiniz.