Soru & Cevap - Sayfa 366

Evrim Ağacı Logo
Evrim Ağacı
Karanlığı bilimle fethet!
Filtrele
'İnsanlık Ne Zamandır Var?' videosunda anlatılan bu kural sonrası aklıma gelen bir soru. Eğer bir ivmelenme söz konusu ise türlerin gittikçe hızlıca evrimleşmesi konsepti oldukça ilginç ve heyecan verici olur.
2
0
Paylaş
Yeteneğimi , köylü hayatının yüceliğini göstermesi mi yoksa sarsıntılı psikolojik hali mi? Uzun zamandır kafamı yoran bir şey . Evet yetenekli ve resimleri gerçekten de insanı hayran bırakıyor ama kimimiz sadece yetenekli diye tanınır olduk?
160 görüntülenme
Van Gogh neden bu kadar ünlü oldu?
Van Gogh neden bu kadar ünlü oldu?
2
0
Paylaş
12. sınıfım ve tyt türkçe çözerken 40-45 dakikam gidiyor ama evde 20 paragrafı 10-11 dakikada çözebiliyorum. Ayrıca denemelerde 40 dakikanın altına düşürsem bile normalden fazla yanlışım çıkıyor. Nasıl hızlanırım diye sorayım kısacası
418 görüntülenme
4
1
Paylaş
Steril bir gezegende taşımazsak bazı virüsler, hastalıklar veya hastalık taşıyan hayvanlar hiç olmayacak. Sadece insanların (evet vücudumuzda ve sınırlı çevremizde bakteri ve mikroorganizmalar taşımış olacağız.), yapay et ve yine steril tarımın olduğu bir kolonide bağışıklığımız düşer mi? Peki bu kolonide ölümcül hastalıklar doğar mı? Nasıl doğar?
235 görüntülenme
Daha steril ortamlarda kolonileşmek insanların bağışıklığını nasıl etkiler, mesela bir Mars kolonisinde?
Daha steril ortamlarda kolonileşmek insanların bağışıklığını nasıl etkiler, mesela bir Mars kolonisinde?
3
0
Paylaş