Evli Bireylerde Çocukluk Çağı Travmaları ile İlgili Tez Çalışması

Evli Bireylerde Çocukluk Çağı Travmaları ile İlgili Tez Çalışması

İlan
Araştırma Anketi
Evli Bireylerde Çocukluk Çağı Travmaları ile İlgili Tez Çalışması
Açıklama

Online

12 Haziran 2024 15:47 tarihinden 31 Temmuz 2024 15:50 tarihine kadar geçerlidir.

Merhaba, Doktora tez çalışmam kapsamında evli bireylerden (çift olarak) veri toplamaktayım. Çalışmanın amacı evli bireylerde çeşitli değişkenlerin birbiri ile olan ilişkisini modern psikotravmatoloji persfpektifinden incelemektir. Şimdiden katkılarınız için teşekkür ederim.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeujEl_VECY2BimSoCRwiVJFNDF3tIDVkJm1T7GxWnrdGxkfg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0  

(NOT: Bağlantıyı arkadaşlarınız veya tanıdıklarınızla da paylaşabilirsiniz.)

Çalışmaya katılım şekli:

1. Eşlerin ikisinin de çalışmaya katılması gerekmektedir.

2. Gönderilen google formu eşlerin ikisi de ayrı ayrı dolduracaktır.

3. Google formun en başında eşlerin ortak belirlediği 4 haneli kod (örneğin; ABCD veya 1234 gibi) iki formda da aynı olacak şekilde girilmesi gerekmektedir.

4. İki forma da girilen aynı numaralar sayesinde çiftlerin test eşleşmesi sağlanacak, bilgilerin kimden geldiği bilinmeyecektir.

5. Katılımcılardan kimlik bilgisi istenmeyecek ve tüm bilgiler gizli kalacaktır.

Devamını Oku
HerkeseÜcretsiz
1
Paylaş
Kayıt Ol

Bu içerik online olarak seçildiği için adres bilgisi mevcut değil.

Google Takvim'e Ekle
Oluşturan
Mustafa Yılmaz
Mustafa Yılmaz
Tüm Reklamları Kapat
Yorumlar(0)

Bu ilan Mustafa Yılmaz tarafından yayınlanmıştır. Evrim Ağacı olarak yalnızca bilimle ilişkili olan ve okurlarımızın fayda görebileceğini umduğumuz ilanlara izin vermeye özen göstermekteyiz. Ancak ilan bilgilerinin doğruluğundan, katılımcı memnuniyetinden ve ilanla ilgili herhangi bir diğer detaydan Evrim Ağacı sorumlu değildir.