Yeni Soru Sor
Paylaşım Yap
Tüm Reklamları Kapat
Sorulara Dön
11

Neden erkekler kadında üçgen külot, külotlu çorap ve topuklu açık ayakkabıyı çekici bulur?

16,008 görüntülenme
0
  • Paylaş
  • Alıntıla
  • Alıntıları Göster
  • Dış Sitelerde Paylaş
  • Soruyu Takip Et
  • Raporla
  • Mantık Hatası Bildir
Tüm Reklamları Kapat
3 Cevap
Umut Karip
Umut Karip
146K UP
Öğrenci - Okur

Merhaba,

Erkekler olarak sizin de bahsettiğiniz gibi külotları, topuklu ayakkabıları, kırmızı iç çamaşırlarını, göz kalemi çekilmiş gözleri, kırmızı ruju vs. çekici buluruz.

  • Külot (aslında her türden), vajina ve kalçanın ve çevrelerinin görünmesini, bu sayede apaçık bir seksi temsil eder.
  • Topuklu ayakkabılar kadınların kalçalarının daha dik ve dikkat çekici görünmesini sağlar.
  • Kırmızı bariz bir seks ânı rengidir: mesela kırmızı rujlu dudaklar ısırıldıktan sonra kan toplamış olan dudaklar gibi görünür. Ayrıca henüz kıyafetlerimiz yokken, atalarımız dişilerin çiftleşmek istediklerini kızarmış kalçalarından anlıyorlarmış, kırmızı iç çamaşırları bir şekilde bunu andırıyor olmalı.
  • Kadınlar orgazm olduklarında gözlerini kısarlar, göz kalemleri gözlerin daha kısık gibi görünmesini sağlayarak orgazm ânını taklit ettiriyor.

Özetle, kadınlarda çekici bulduğumuz şeyler ya seks/orgazm ânını yansıtan ya da kaliteli bir sekse işaret eden detaylardır. Benzer şeyler erkeklerde de geçerli; geniş omuzlar, kaslı vücut yapısı, uzun boy, kalın ses tonu gibi kriterler erkeğin güçlü görünmesini sağladığı gibi dişi bireyleri koruyabilen, çocukları besleyebilen bir birey imajı da çizer. Böyle bir erkek kendi genomunu gelecek nesillere aktarabilecektir.

Tüm Reklamları Kapat

Ek olarak Merryliss Taylor tarafından yazılmış olan Aşk S*çtı isimli kitabı okumanızı tavsiye ederim, bu tür soruların cevaplarını son derece eğlenceli ve anlaşılır bir dille ele alıyor.

Umarım cevabım tatmin etmiştir, sağlıcakla kalın.

751 görüntülenme
Bu cevap, soru sahibi tarafından en iyi cevap seçilmiştir. Ancak bu, cevabın doğru olduğunu garanti etmez.
12
0
  • Paylaş
  • Alıntıla
  • Alıntıları Göster
  • Dış Sitelerde Paylaş
  • Raporla
  • Mantık Hatası Bildir
Yasin Kayalar
Yasin Kayalar
179K UP
Bilim ve felsefe okuru

Biri size ağlamak göz için faydalıdır bu yüzden ağırlıyoruz derse ona inanmayın. Bu Ağlamanın sebebi değil olsa olsa sonucu olabilir. Sebeplerle sonuçların yerini karıştıran kişiler için doğru cevabı bulmak hiç bir şekilde mümkün olmayacaktır. Aynı şey cinsellik için de geçerli. Hiç bir canlı da genomunu yayma amacı yoktur. Canlılar ödül sistemine göre hareket eder. Canlıyı yönlendiren şey bu ödüldür. Bu yüzden genom yayma bir sebep değil sonuca dönüşür. Canlılar da eş seçimi estetik göz beğenisine göre olur. Yani siz bir kadını seçerken "aaa bu kadının kalçası geniş bunun vajina açıklığı da geniştir bu nedenle çok iyi doğurur" diye seçmezsiniz. Beğeninizin kriterleri böyle şeyler değildir. Bu yüzden bu beğenin kriterlerini bunlarla açıklamaya çalışanlar ağlamamızın nedenini bize gözlere faydalı diyenlerle aynıdır. Bu kişiler ağlarız çünkü o an aslında gözümüz sulanmak ve kendini temizlemek ister bu nedenle bizim ağlamamıza neden olur diyecek kadar absürd bir zeminde düşündüklerini fark etmeseler de bu zemindeler. Kadınları seksi bulmanızın sebebi ödül sistemidir. Bir meyveyi siz vitaminleri mineralleri için yemezsiniz. Meyvenin tadı hoşunuza gittiği için yersiniz. Meyvenin vitamini minerali size faydalı olsa da bu durumu değiştirmez Aynısı cinsellik için de geçerli. Geniş kalça kolay doğum işareti olabilir. Ama siz bu düşünceyle bir seçim yapmazsınız. Sizdeki durum meyveyi tadı için seçmekle eş degerdir. Vitaminle mineralle sizin seçiminizin alakası yoktur. Vitamin veya mineraller sebep değil sonuçturlar. Burada işte meyvenin tadı canlılar için ödüldür.

475 görüntülenme
4
0
  • Paylaş
  • Alıntıla
  • Alıntıları Göster
  • Dış Sitelerde Paylaş
  • Raporla
  • Mantık Hatası Bildir
Ahmet Furkan Elden
ana dalım amtematik olsa da birçok dalla ilgileniyorum

Çünkü bu giysiler insanların hatlarını açık eder.örneğin vajina çevresi,bacak hatları ve ayak hatları. Bu bölgeler de erkeklerde cinselliği temsil ettiği ve onu hatırlattığı için erkekler de bunu çekici bulur

428 görüntülenme
2
0
  • Paylaş
  • Alıntıla
  • Alıntıları Göster
  • Dış Sitelerde Paylaş
  • Raporla
  • Mantık Hatası Bildir
Daha Fazla Cevap Göster
Cevap Ver
Evrim Ağacı Soru & Cevap Platformu, Türkiye'deki bilimseverler tarafından kolektif ve öz denetime dayalı bir şekilde sürdürülen, özgür bir ortamdır. Evrim Ağacı tarafından yayınlanan makalelerin aksine, bu platforma girilen soru ve cevapların içeriği veya gerçek/doğru olup olmadıkları Evrim Ağacı yönetimi tarafından denetlenmemektedir. Evrim Ağacı, bu platformda yayınlanan cevapları herhangi bir şekilde desteklememekte veya doğruluğunu garanti etmemektedir. Doğru olmadığını düşündüğünüz cevapları, size sunulan denetim araçlarıyla işaretleyebilir, daha doğru olan cevapları kaynaklarıyla girebilir ve oylama araçlarıyla platformun daha güvenilir bir ortama evrimleşmesine katkı sağlayabilirsiniz.
Popüler Yazılar
30 gün
90 gün
1 yıl
Evrim Ağacı'na Destek Ol

Evrim Ağacı'nın %100 okur destekli bir bilim platformu olduğunu biliyor muydunuz? Evrim Ağacı'nın maddi destekçileri arasına katılarak Türkiye'de bilimin yayılmasına güç katın.

Evrim Ağacı'nı Takip Et!
Aklımdan Geçen
Komünite Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Hikaye Fikri
Video Konu Önerisi
Başlık
Bugün bilimseverlerle ne paylaşmak istersin?
Gündem
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Komünite Kuralları
Bu komünite, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu komünitenin ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu komünitenin amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim komünitesine değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Bu platformda cevap veya yorum sistemi bulunmamaktadır. Dolayısıyla aklınızdan geçenlerin, tespit edilebilir kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.
ve seni takip ediyor

Göster

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Göster

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close