birisi banyo önünde beni beklerken farkında olmadan elimi daha çok yıkıyor kısa sürede tatmin olmuyor ve normalden daha uzun sürede elimi yıkıyorum, aynı durum diş fırçalamak için de geçerli. bunun psikolojik bir açıklaması var mıdır?
Var ama daha detaya girmelisin bana ulaş sana açıklamasını yaparım çünkü biraz özeline girmek gerek şuanki söylediklerinle net bir şey söyleyemem ya Anksiyedir yada OKB veya her ikisi bunun net cevabı için biraz daha açıklama yapman gerekecektir.
Kaynaklar
Yazar Yok. Dsm5. (16 Nisan 2020). Alındığı Tarih: 16 Nisan 2020. Alındığı Yer: Bağlantı
| Arşiv Bağlantısı
0
0
Paylaş
Cevap Ver
Evrim Ağacı Soru & Cevap Platformu, Türkiye'deki bilimseverler tarafından kolektif ve öz denetime dayalı bir şekilde sürdürülen, özgür bir ortamdır. Evrim Ağacı tarafından yayınlanan makalelerin aksine, bu platforma girilen soru ve cevapların içeriği veya gerçek/doğru olup olmadıkları Evrim Ağacı yönetimi tarafından denetlenmemektedir. Evrim Ağacı, bu platformda yayınlanan cevapları herhangi bir şekilde desteklememekte veya doğruluğunu garanti etmemektedir. Doğru olmadığını düşündüğünüz cevapları, size sunulan denetim araçlarıyla işaretleyebilir, daha doğru olan cevapları kaynaklarıyla girebilir ve oylama araçlarıyla platformun daha güvenilir bir ortama evrimleşmesine katkı sağlayabilirsiniz.