Çevre mühendisliği okuyup, ileride biyoloji ya da evrimle ilgili neler yapabilirim?
Çevre mühendisliğinde ilk senem. Biyoloji ve kimya ağırlıklı bir bölüm diye yazmak istedim. Ama biyoloji, evrim ve antropolojiye ilgim olduğunu keşfettim. Kendi bölümüme karşı da bir ilgim var fakat ileride biyoloji yada evrimle ilgili neler yapabilirim? Bunun için türkiye de yeniden üniversite okumam doğru olur mu? Örneğin biyoloji?
Yüksek Lisans olarak çeşitli üniversitlerde ilgilendiğiniz konular üzerine yüksek lisans yapabilirsiniz.İstediğiniz bölümü seçebilirsiniz yani içiniz ferah olsun ek bir üniversite okumanızı gerek yoktur.
115 görüntülenme
0
0
Paylaş
Cevap Ver
Evrim Ağacı Soru & Cevap Platformu, Türkiye'deki bilimseverlerin ortak çabası ve öz denetimiyle yürüyen özgür bir ortam. Evrim Ağacı'nın yayınladığı makalelerin aksine, bu platformdaki soru ve cevapların içeriğini veya doğruluğunu Evrim Ağacı yönetimi denetlemiyor. Evrim Ağacı, burada yayınlanan cevapları desteklemez ve doğruluklarını garanti etmez. Doğru olmadığını düşündüğün cevapları denetim araçlarıyla işaretleyebilir, daha doğru cevapları kaynaklarıyla yazabilir ve oylarınla platformun daha güvenilir bir ortama evrimleşmesine katkı sağlayabilirsin.