Öncelikle görüntü kalitesinden dolayı çok üzgünüm. Böcek çok küçük olduğu için güzel bir görüntü yakalayamadım. Hayatımda ilk defa bahçede gördüğüm bir böcek. Arkasında yıldız şeklinde, tüy gibi, bilemiyorum belki de kanat gibi şeyler vardı. Gözleri sanırım kırmızıydı. Albino olduğunu düşünüyorum.
planthopper böceği. genelde ekvator bölgesinde yaşar bu böcek ama İstanbul'da da görülmeye başlanmıştır. halk arasında patlamışmısır böceği de denir(şaka değil).
Evrim Ağacı Soru & Cevap Platformu, Türkiye'deki bilimseverlerin ortak çabası ve öz denetimiyle yürüyen özgür bir ortam. Evrim Ağacı'nın yayınladığı makalelerin aksine, bu platformdaki soru ve cevapların içeriğini veya doğruluğunu Evrim Ağacı yönetimi denetlemiyor. Evrim Ağacı, burada yayınlanan cevapları desteklemez ve doğruluklarını garanti etmez. Doğru olmadığını düşündüğün cevapları denetim araçlarıyla işaretleyebilir, daha doğru cevapları kaynaklarıyla yazabilir ve oylarınla platformun daha güvenilir bir ortama evrimleşmesine katkı sağlayabilirsin.