Seri halinde makale yayınlamayı düşünüyoruz konu uyuşturucu maddelerin kimyası, tarihi ve zararları. Bir ön bilgilendirme yazısı ya da belki blog yazısından sonra başlamayı düşünüyoruz. İlk hangi madde üzerine yazmamızı istersiniz? Daha bilinen maddeler ile başlamayı düşünüyoruz. Amaç bir bilinç kazanılması.
Bence kokain veya eroinden başlayın. Çünkü bunları sürekli duyuyoruz ama özelliklerini tam olarak bilemiyoruz. Bir de psikoloji üzerine etkilerine de değinip kullananlar üzerinden örnek verirseniz, bağımlılık konusundan da bahsetseniz çok iyi olur.
Bu cevap, soru sahibi tarafından en iyi cevap seçilmiştir. Ancak bu, cevabın doğru olduğunu garanti etmez.
Listelerde gördüğüm kadarıyla en fazla tüketilen uyuşturucu esrarmış. Bence opoidlerle başlarsanız daha büyük bir alıcı kitlesi bulabilirsiniz. Bundan sonra da eroin geliyordu yanılmıyorsam. Bonzai de kenevire benzer bir yapıdaydı sanırım onu da anlatabilirsiniz.
5
0
Paylaş
Cevap Ver
Evrim Ağacı Soru & Cevap Platformu, Türkiye'deki bilimseverler tarafından kolektif ve öz denetime dayalı bir şekilde sürdürülen, özgür bir ortamdır. Evrim Ağacı tarafından yayınlanan makalelerin aksine, bu platforma girilen soru ve cevapların içeriği veya gerçek/doğru olup olmadıkları Evrim Ağacı yönetimi tarafından denetlenmemektedir. Evrim Ağacı, bu platformda yayınlanan cevapları herhangi bir şekilde desteklememekte veya doğruluğunu garanti etmemektedir. Doğru olmadığını düşündüğünüz cevapları, size sunulan denetim araçlarıyla işaretleyebilir, daha doğru olan cevapları kaynaklarıyla girebilir ve oylama araçlarıyla platformun daha güvenilir bir ortama evrimleşmesine katkı sağlayabilirsiniz.