Bir kitap eklemek istiyorum fakat kitap denemelerden oluşuyor. Kitabın orijinal dili İngilizce fakat kitabın tam olarak İngilizce karşılığı yok. Benzer derlemeler var ama aynısı yok. Kitabın basım yılını ve orijinal adını neye göre yazmalıyım?
Kitabın künyesinde istediğiniz bilgiler bulunacaktır eğer olmazsa kitabı aldığınız yerden bilgilerine bakabilir veya yayınevinin internet sitesi varsa oradan yararlanabilirsiniz kitap künyesi kitabın kapağının hemen arkasında olur
105 görüntülenme
5
0
Paylaş
Cevap Ver
Evrim Ağacı Soru & Cevap Platformu, Türkiye'deki bilimseverlerin ortak çabası ve öz denetimiyle yürüyen özgür bir ortam. Evrim Ağacı'nın yayınladığı makalelerin aksine, bu platformdaki soru ve cevapların içeriğini veya doğruluğunu Evrim Ağacı yönetimi denetlemiyor. Evrim Ağacı, burada yayınlanan cevapları desteklemez ve doğruluklarını garanti etmez. Doğru olmadığını düşündüğün cevapları denetim araçlarıyla işaretleyebilir, daha doğru cevapları kaynaklarıyla yazabilir ve oylarınla platformun daha güvenilir bir ortama evrimleşmesine katkı sağlayabilirsin.