Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
275 ATP Ödüllü Soru: Neden acı çekince (örneğin birinden ayrılınca ya da aşırı üzülünce) daha çok çalışıp daha çok okumak isteriz? Hemen cevapla! 250 ATP Ödüllü Soru: Henüz keşfetmediğimiz sıra dışı bir element var olabililir mi? Bu element üzerine kurulu bir canlı formu mümkün mü? Hemen cevapla! 50 ATP Ödüllü Soru: Gelecekteki gelişen insanoğlunun geçmişini simüle etmesinin sonucu muyuz? Hemen cevapla!
Jaimie Alexander

Jaimie Alexander

Jaimie Alexander (born March 12, 1984) is an American actress known for portraying Jessi on the TV series Kyle XY and Sif in the 2011 superhero film Thor, it's 2013 sequel, Thor: The Dark World, and Agents of S.H.I.E.L.D.. Since 2015 she stars in the NBC series Blindspot. Jaimie Alexander was born in Greenville, South Carolina, and moved to Grapevine, Texas when she was four years old. She is the only girl in a family of five children. Alexander first got into acting in grade school, where she took theater for fun. Alexander stated that she was actually kicked out of theater when she was in high school because she could not sing, so she instead went into sports. When she was 17, she substituted for a friend at a meeting with a scouting agency and she met her manager, Randy James, who sent her some scripts. After her graduation from Colleyville Heritage High School, a year and a half later, she moved to Los Angeles to pursue her acting career. Licensed under CC-BY-SA, full list of contributors on Wikipedia.
Doğum Adı
Eklenmedi. Ekle
Takma Adı
Eklenmedi. Ekle
Boyu
Eklenmedi. Ekle
Doğum Tarihi
12 Mart, 1984
Doğum Yeri
Linkler
Eklenmedi. Ekle
Düzenleme Talebi Oluştur
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Bugün bilimseverlerle ne paylaşmak istersin?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"Evrim gerçeğini reddedenler biyoloji cahiliyse, dünyanın 10 bin yıllık olduğunu sananlar cahilden de beterdir; sapıkça bir yanılgı içindedirler. Onlar yalnızca biyolojinin değil, fiziğin, yer biliminin, kozmolojinin, arkeolojinin, tarihin ve kimyanın gerçeklerini de reddederler."
Richard Dawkins
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)