Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
Kırmızı Kuşak
Fragmanı İzle
İnceleme Yaz

Kırmızı Kuşak (Redbelt) (2008)

Yönetmen: David Mamet
Film
2008
EA Puanı
Puanlanmadı
Senin Puanın
Puan Ver
Tanıtım
Redbelt, bir Jiu-Jitsu ustası olan Mike Terrynin (Chiwetel Ejiofor), dövüş ödülünden vazgeçerek, kendine ait bir stüdyoda savunma sporu dersleri vererek onurlu bir yaşam sürmesini konu almaktadır. Yağmurlu ve karanlık bir gecede, Terrynin stüdyosunda, eski bir memur ve bir avukat (Emily Mortimer) arasında meydana gelen kazada, Terry'nin hayatı dramatik olarak değişir. Artık hilekarların (Ricky Jay, Joe Mantegna) ve bir film yıldızının da (Tim Allen) içinde bulunduğu dünyaya adım atmıştır. Borçlerını ödemek ve onurunu geri kazanmak için bununla yüzleşmek ve bunun için ilk kez ringlere adım atmak zorundadır.
Redbelt, bir Jiu-Jitsu ustası olan Mike Terrynin (Chiwetel Ejiofor), dövüş ödülünden vazgeçerek, kendine ait bir stüdyoda savunma sporu dersleri vererek onurlu bir yaşam sürmesini konu almaktadır. Yağmurlu ve karanlık bir gecede, Terrynin stüdyosunda, eski bir memur ve bir avukat (Emily Mortimer) arasında meydana gelen kazada, Terry'nin hayatı dram ... Daha fazla göster
Oyuncu
Chiwetel Ejiofor Tim Allen Alice Braga Tümü
Dili
Türkçe
Orijinal Dili
İngilizce (English)
Orijinal Başlık
Redbelt
Yayınlanma Tarihi
07 Nisan 2008
Film Süresi
1s 39dk
Eser Hakkında Daha Fazla Bilgi
Ülke ABD
Türler Dram
Prodüksiyon Sony Pictures Classics
Fragman
Tüm Reklamları Kapat
İnceleme Yaz
İncelemeler (0)
Alıntılar (0)
Gönderiler (0)
Daha Fazla İnceleme Göster
Eseri Ekleyen
Eser Botu
@eser-bot
İnceleme Yaz
Tüm Eserlere Git
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Bugün bilimseverlerle ne paylaşmak istersin?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"Biyoloji, birbiri ardına gelen ve her biri kendisinden öncekileri değiştiren mekanizmalar üzerine kuruludur. Occam'ın Usturası fiziksel bilimlerde çok kullanışlı olsa da, biyolojide uygulamak çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir."
Francis Crick
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)