Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
175 ATP Ödüllü Soru: Herkes hayal edebiliyor mu iç sesi var mı? Hemen cevapla!
Bitirim Karınca
Fragmanı İzle
İnceleme Yaz

Bitirim Karınca (The Ant Bully) (2006)

Yönetmen: John A. Davis
Film
2006
EA Puanı
Puanlanmadı
Senin Puanın
Puan Ver
Tanıtım
10 yaşındaki zavallı Lucas Nickle bir türlü rahat yüzü görmez. Ailesiyle birlikte kısa süre önce yeni bir şehre taşınan Lucas, henüz tek bir arkadaş bile edinememiştir. Kendisinden birkaç yaş büyük ablası Tiffany'denzulümden başka şey görmez; evlilik yıldönümlerini kutlamak için Puerto Vallarta'ya haftasonu tatili planlamakla meşgul anne babası da son günlerde onunla pek ilgilenememektedir. Buna karşılık Lucas da bahçesindeki karıncaları yok etmekten keyif alır; yaşamakta olduğu hayal kırıklığının acısını savunmasız toprak tepeciklerini ve sakinlerini tekmeleyerek, ezerek ve hortumla suya tutarak çıkarmaktadır. Ancak Lucas'ın bilmediği şey ayağının hemen altında yaşayan ve hareketli bir dünya olduğudur ve kendisinin 'bir sürü aptal karınca' olarak gördüğü canlıların çok gelişmiş bir toplum yaşamı; ve her birinin adı, ilişkileri, sorumlulukları ve duyguları vardır. Evlerinin 'Yok edici' Lucas tarafından yerle bir edilmesinden bıkan karıncalar, onunla savaşmaya karar verirler.
10 yaşındaki zavallı Lucas Nickle bir türlü rahat yüzü görmez. Ailesiyle birlikte kısa süre önce yeni bir şehre taşınan Lucas, henüz tek bir arkadaş bile edinememiştir. Kendisinden birkaç yaş büyük ablası Tiffany'denzulümden başka şey görmez; evlilik yıldönümlerini kutlamak için Puerto Vallarta'ya haftasonu tatili planlamakla meşgul anne babası da ... Daha fazla göster
Oyuncu
Zach Tyler Eisen Julia Roberts Meryl Streep Tümü
Dili
Türkçe
Orijinal Dili
İngilizce (English)
Orijinal Başlık
The Ant Bully
Yayınlanma Tarihi
28 Temmuz 2006
Film Süresi
1s 29dk
Eser Hakkında Daha Fazla Bilgi
Ülke ABD
Türler Fantastik, Macera, Animasyon, Komedi, Aile
Prodüksiyon DNA Productions, Playtone, Legendary Pictures, Warner Bros. Pictures
Fragman
Tüm Reklamları Kapat
İnceleme Yaz
İncelemeler (0)
Alıntılar (0)
Gönderiler (0)
Daha Fazla İnceleme Göster
Eseri Ekleyen
Eser Botu
@eser-bot
İnceleme Yaz
Tüm Eserlere Git
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Bugün Türkiye'de bilime ve bilim okuryazarlığına neler katacaksın?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"Sahiden, ne çok gülmüşümdür, keskin pençeleri olmadığı için kendilerini iyi zanneden zayıflara!"
Friedrich Nietzsche
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)