Tüm Reklamları Kapat

Hayatımız Bir Koma Olsaydı Nasıl Olurdu

Ya Hayatımız bir Koma Olsaydı Komadan Sonra Ne Olurdu

1dk
Hayatımız Bir Koma Olsaydı Nasıl Olurdu
  • Blog Yazısı
Rizky Sabriansyah
Adam, araba, askeri

Hayatımızın bir koma olduğunu düşünelim çok garip oldurdu değil mi anılarımız yaşadıklarımız peki komadan uyanınca ne olurdu.

Şaşkın bakışlar içerisinde etrafımızı incelerdik sanki bir tür reaksiyon geçirmiş gibi veya bir bilim kurgu filmin de gibi hissedebiliriz. Daha kötü olanı ise komada tanımış olduğumuz insanları ve onlarla birlikte yaşadıklarımızı sanki bir hayal değilmiş gibi algılardık. Bu bizim psikolojimiz üzerinde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Artık her ne kadar uyanmış ve tekrardan hayata devam ediyor olsakta komanın üzerimizde bıraktığı etki gözle görülür şekilde fark edilirdi. Bunun etkileri sosyal hayata atılım da etkili olabilirdi ve anksyete olabilirdik. Biz bu Komadan uyanma durumunu da bir Koma olarak düşünür isek bunun sonuçları psikoza kadar varabilir.

Tüm Reklamları Kapat

Ama iyi tarafından bakalım komada yaşadıklarımızı insanlara anlatarak veya komamız üzerine bir hikaye yazarsak gerçekten de insanların ilgisini çekerdi ve bu bizim için olumlu bir gelişme olurdu.

Hayatımızın bir koma olmadığını bilmek çok güzel yaşadımığımız anılarımızla birlikte yok olup gitmek şahsen çok daha güzel.

Bu yazı daha detaylı olabilirdi ancak bu konuyu kişinin kendi hayallerinde kurmasını daha doğru buluyorum

Rastgele Yazıya Git
17
Alt Başlıklar
Kategoriler ve Etiketler
Bu Blog Yazısı Sana Ne Hissettirdi?
  • Muhteşem!
    Muhteşem!
    4
  • Mmm... Çok sapyoseksüel!
    Mmm... Çok sapyoseksüel!
    1
  • Tebrikler!
    Tebrikler!
    0
  • Bilim Budur!
    Bilim Budur!
    0
  • Güldürdü
    Güldürdü
    0
  • İnanılmaz
    İnanılmaz
    0
  • Umut Verici!
    Umut Verici!
    0
  • Merak Uyandırıcı!
    Merak Uyandırıcı!
    0
  • Üzücü!
    Üzücü!
    0
  • Grrr... *@$#
    Grrr... *@$#
    0
  • İğrenç!
    İğrenç!
    0
  • Korkutucu!
    Korkutucu!
    0

Evrim Ağacı'na her ay sadece 1 kahve ısmarlayarak destek olmak ister misin?

Şu iki siteden biriyle hemen destek olabilirsin:

kreosus.com/evrimagaci | patreon.com/evrimagaci

Çıktı Bilgisi: Bu sayfa, Evrim Ağacı yazdırma aracıyla 04.11.2026 19:10:36 tarihinde oluşturuldu. Evrim Ağacı'ndaki içerikleri birden fazla editör sürekli gözden geçiriyor, güncelliyor ve geliştiriyor. Bu çıktıdan sonraki güncellemeleri görmek ve içeriğin en güncel hâlini okumak için şu adrese git: evrimagaci.org/s/13028

İçerik Kullanım İzinleri: Evrim Ağacı'ndaki yazılı içerikler orijinallerine hiçbir şekilde dokunulmadığı sürece izin alınmaksızın paylaşılabilir, kopyalanabilir, yapıştırılabilir, çoğaltılabilir, basılabilir, dağıtılabilir, yayılabilir, alıntılanabilir. Ancak bu içeriklerin hiçbiri izin alınmaksızın değiştirilemez ve değiştirilmiş hâlleri Evrim Ağacı'na aitmiş gibi sunulamaz. Benzer şekilde, içeriklerin hiçbiri, söz konusu içeriğin açıkça belirtilmiş yazarlarından ve Evrim Ağacı'ndan başkasına aitmiş gibi sunulamaz.

Hemen Paylaş
Bu blog yazısını sevdin mi?
Paylaşarak başkalarına da ilham ol.
Keşfetmeye Devam Et