Tüm Reklamları Kapat

Jeff Wadlow (Jeffrey C. Wadlow)

Jeff Wadlow, Dartmouth College mezunu bir senarist ve yönetmendir. Kick-Ass 2 adlı son yazma ve yönetme çalışması Quentin Tarantino tarafından 2013'ün en iyi filmlerinden biri olarak nitelendirilmiş ve gerçek bir "auteur yaklaşımı" sergilediği söylenmiştir. Bu filmi hazırlarken, dünya çapında büyük bir başarı elde eden Non-Stop filmini Liam Neeson'ın başrolünde geliştirmiş ve yürütücü yapımcılığını üstlenmiştir.

Şu anda Jeff, X-Men spin-off filmi X-Force'un senaryosunu yazmakta ve yönetmenlik yapma niyetinde olduğu projenin üzerinde çalışmaktadır. Ayrıca Masters of the Universe isimli yapımla ilgili senaryo düzenlemelerini Sony Pictures için yapmaktadır.

USC'deki Peter Stark Producing Programına katılarak, tez filmi tHE tOWeR oF BabBLe'ı (Kevin Spacey tarafından anlatılmış) yöneterek bir düzine ödül kazanarak Chrysler Milyon Dolarlık Film Festivali'nde birinci olmuştur. Milyon dolarlık hibeyle ilk uzun metrajlı filmi Cry_Wolf'u Universal Studios tarafından yayınlanmıştır. Aksiyon/drama türündeki bir sonraki filmi, iki kez Akademi Ödülü adayı Djimon Hounsou'nun başrolde olduğu Never Back Down, büyük bütçeli rakiplerini geride bırakarak MTV Film Ödülleri'nde "En İyi Dövüş" ödülünü kazanmıştır.

Televizyonda, Jeff'in ilk dizi projesi CBS ve Warner Brothers'a rekabetçi bir durumda satılmış ve Joel Silver tarafından yapımcılığı üstlenilmiştir ve nihayetinde pilot bölümü çekilmiştir. Bu projeyi takiben, Minnie Driver'ın başrolünde olduğu karakter odaklı bir dizi için yine CBS'ten pilot siparişi almıştır. Son zamanlarda, Cartlon Cuse (Lost) ve Kerry Ehrin (Friday Night Lights) ile işbirliği yaparak Emmy adayı olan Bates Motel dizisini başlatmıştır. Ayrıca Meryl Streep ve Danny DeVito gibi ünlü aktörlerin yer aldığı ödüllü kısa filmler yönetmiştir.

Son on yıldır, Jeff doğduğu kasabaya dönerek The Adrenaline Film Workshop'u yönetmektedir. Bu programı kurarak, farklı yaş gruplarından yönetmenlere yardımcı olarak, Virginia Film Festivali'nde sadece 72 saat içinde bir kısa film yazma, çekme ve gösterme fırsatı sunmaktadır. Beş yıl önce, program Batı Kıyısı'na da açılmış ve University of Oregon tarafından düzenlenen bir AFP versiyonu eklenmiştir.

(Açıklama IMDb'den Alınmıştır.
Alınma Tarihi 25 Temmzu 2023)
Jeff Wadlow, Dartmouth College mezunu bir senarist ve yönetmendir. Kick-Ass 2 adlı son yazma ve yönetme çalışması Quentin Tarantino tarafından 2013'ün en iyi filmlerinden biri olarak nitelendirilmiş ve gerçek bir "auteur yaklaşımı" sergilediği söylenmiştir. Bu filmi hazırlarken, dünya çapında büyük bir başarı elde eden Non-Stop filmini Li ... Daha fazla göster
Doğum Adı
Jeffrey Clark Wadlow
Doğum
2 Mart, 1976 United States
Linkler
Bu Kişiyi Raporla
Eserler (3)
Eser
Film
Ece Müker
Ece Müker
306K UP
Eseri Ekleyen
10.0/10
(1 Kişi)
Puan Ver
Orjinal Adı : Imaginary
Yönetmen: Jeff Wadlow
Sonra İzleyeceklerime Ekle
  • Raporla
Eser
Film
Furkan Arduç
Eseri Ekleyen
10.0/10
(10 Kişi)
Puan Ver
Sonra İzleyeceklerime Ekle
  • Raporla
Eser
Film
Furkan Arduç
Eseri Ekleyen
8.7/10
(14 Kişi)
Puan Ver
Orjinal Adı : Truth or Dare
Yönetmen: Jeff Wadlow
Sonra İzleyeceklerime Ekle
  • Raporla
Daha Fazla Eser Göster
Aklımdan Geçen
Komünite Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Hikaye Fikri
Video Konu Önerisi
Başlık
Gündem
Kafana takılan neler var?
Bağlantı
Kurallar
Komünite Kuralları
Bu komünite, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu komünitenin ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu komünitenin amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim komünitesine değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Bu platformda cevap veya yorum sistemi bulunmamaktadır. Dolayısıyla aklınızdan geçenlerin, tespit edilebilir kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.
Ekle
Soru Sor
ve seni takip ediyor

Göster

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Göster

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close