Bu komünite, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu komünitenin ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu komünitenin amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim komünitesine değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.
Merhaba, içeriklerinizi takip ediyor ve bilimsel yaklaşımınızı çok değerli buluyorum. Eşcinsellik konusunda Türkiye’de hâlâ çok fazla yanlış bilgi ve önyargı var. Eşcinselliğin biyolojik ve evrimsel temellerini anlatan, doğada örnekleri ve “doğaya aykırı” iddialarının bilimsel karşılığını ele alan bir video hazırlamanızın çok faydalı olacağını düşünüyorum. İyi çalışmalar.
Evrimin belirli çevresel zorluklara birbirine benzer şekilde cevap vermesi gerçekten ufuk açıcı. Örneğin; ahtapotların evrimsel süreçte sudan hiç çıkmamış olmalarına rağmen, göz yapılarının omurgalılarla bu denli benzemesi harika bir örnek. Bu durum, tamamen farklı genetik geçmişlere sahip canlıların bile doğa yasaları çerçevesinde aynı 'ideal' evrimsel mühendislik çözümüne nasıl ulaştığını gösteren büyüleyici bir kanıt
Biliyorum biraz tuhaf olacak ama astronot bile olsan uzayda mastürbasyon yapmak zorundasın.Ve bu eylemi yaparken kendini bir yere sabitlemelisin. Bunu ilk öğrendiğimde kendimi bir tuhaf hissettim.
Geçtiğimiz saatlerde Artemis II mürettebatını taşıyan Orion kapsülü, Ay ve Dünya arasındaki yaklaşık 384.000 km'lik mesafenin yarsınına ulaştı. Şu anda Orion, Ay'a Dünya'ya olduğundan daha yakın.
Mürettebat, 6 - 7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Ay yakın geçişi izin hazırlık yapıyor.
20 görüntülenme
1
0 Yorum
Şikayet
Et
Mantık Hatası
0
Paylaş
Alıntıla
Alıntıları Göster
Paylaşım Görseli Oluştur
Daha Fazla İçerik Göster
Popüler Yazılar
30 gün
90 gün
1 yıl
Evrim Ağacı'na Destek Ol
Evrim Ağacı'nın %100 okur destekli bir bilim platformu olduğunu biliyor muydunuz? Evrim
Ağacı'nın maddi destekçileri arasına katılarak Türkiye'de bilimin yayılmasına güç
katın.
Türkiye'nin en büyük popüler bilim arşivi Evrim Ağacı, sadece sizlerin destekleriyle ayakta duruyor! Bizim arkamızda milyarderler, devletler veya uluslararası örgütler yok. Sizin gibi bilimseverler ve onların kolektif desteği var! Siz de Evrim Ağacı'na destek olun, bilimin sesini daha uzaklara taşıyalım!' Tek seferlik destek olun veya daha iyisi, aylık destekçilerimiz
arasına şimdi katılın.
"Özgürlük, sorumluluk demektir. Bu yüzden birçoklarının ondan ödü kopar." George Bernard Shaw
Bilim İçin 30 Saniyeniz Var mı?
Evrim Ağacı, tamamen okur ve izleyen
desteğiyle sürdürülen, bağımsız bir bilim oluşumu.
Ücretsiz bir Evrim Ağacı üyeliği oluşturmanın çok sayıda
avantajından
biri, sitedeki reklamları %50 oranında azaltmak (destekçilerimiz arasına katılarak
reklamların %100'ünü kapatabilirsiniz). Evrim Ağacı'nda geçirdiğiniz zamanı
zenginleştirmek için, sadece 30 saniyenizi ayırarak üye olun (üyeyseniz, giriş
yapmanızı tavsiye ederiz).