Eski arayüzde kullanıcının fotoğrafına ya da adına tıkladığımızda profil önizlemesini görüyorduk. Yenilenen arayüzde önizleme değil doğrudan kişinin profili açılıyor. Bu yüzdendir sürekli profiliniz görüntülendi bildirimi geliyor. Yani sistem bakıp geçtimi tanımıyor artık, gördün mü, ziyaret ettin sayılır diyor. Eskiden camdan şöyle bir içeri bakıp devam ediyorduk, şimdi kapıyı açmışsın gibi yazılıyor. Çağrı abim de işi büyütmüş, göz ucuyla bakana bile fişi kesiyor artık:))
42 görüntülenme