Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
275 ATP Ödüllü Soru: Neden acı çekince (örneğin birinden ayrılınca ya da aşırı üzülünce) daha çok çalışıp daha çok okumak isteriz? Hemen cevapla!
The Fab Five
Fragmanı İzle
İnceleme Yaz

The Fab Five

Belgesel
2011
EA Puanı
Puanlanmadı
Senin Puanın
Puan Ver
Tanıtım
Belgesel; Jalen Rose ile diğer Fab Five takım arkadaşları Chris Webber, Juwan Howard, Jimmy King ve Ray Jackson'ın hikâyesini ele alıyor. Kimilerince "tarihin en iyi transfer sınıfı" olarak nitelendirilen bu beş birinci sınıf öğrencisi, sadece parkelere muazzam bir heyecan katmakla kalmamış; bol şortları, siyah çorapları ve cüretkâr konuşma tarzlarıyla yepyeni bir stil de yaratmıştı. "The Fab Five"; beş oyuncunun da Ann Arbor'a gelişini sağlayan transfer sürecini, yarattıkları kültürel etkiyi, iki kez NCAA finaline uzanan yolculuklarını, 1993 şampiyonluk maçında Webber'ın aldığı meşhur "mola"yı ve nihayetinde elde ettikleri başarıları gölgeleyen skandalı yeniden gözler önüne seriyor.
Belgesel; Jalen Rose ile diğer Fab Five takım arkadaşları Chris Webber, Juwan Howard, Jimmy King ve Ray Jackson'ın hikâyesini ele alıyor. Kimilerince "tarihin en iyi transfer sınıfı" olarak nitelendirilen bu beş birinci sınıf öğrencisi, sadece parkelere muazzam bir heyecan katmakla kalmamış; bol şortları, siyah çorapları ve cüretkâr konuş ... Daha fazla göster
Oyuncu
Jalen Rose Juwan Howard Chuck D Tümü
Yönetmen
Jason Hehir
Dili
İngilizce (English)
Orijinal Dili
İngilizce (English)
Orijinal Başlık
The Fab Five
Yayınlanma Tarihi
13 Mart 2011
Bölüm Süresi
1s 35dk
Bölüm Sayısı
1
Eser Hakkında Daha Fazla Bilgi
Fragman YouTube Linki
Tüm Reklamları Kapat
İnceleme Yaz
İncelemeler (0)
Alıntılar (0)
Gönderiler (0)
Daha Fazla İnceleme Göster
Eseri Ekleyen
Eser Botu
@eser-bot
İnceleme Yaz
Tüm Eserlere Git
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Bugün bilimseverlerle ne paylaşmak istersin?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"Bir düşün gerçekleşmesini bir tek şey olanaksız kılar: başarısızlığa uğrama korkusu."
Paulo Coelho
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)