Keşfedin, Öğrenin ve Paylaşın
Evrim Ağacı'nda Aradığın Her Şeye Ulaşabilirsin!
Premium
Paylaşım Yap
250 ATP Ödüllü Soru: Kütlesiz parçacıkların ışık hızıyla (c) yayılmasına simetrik bir karşıtlık olarak; karanlık maddenin 'yavaş' yapısı evrensel bir parametre olarak modellenebilir mi? Hemen cevapla! 175 ATP Ödüllü Soru: Herkes hayal edebiliyor mu iç sesi var mı? Hemen cevapla! 50 ATP Ödüllü Soru: Doğal taşların gerçekten özellikleri var mı? Hemen cevapla! Okan Alver'in cevabı ödüllü bir soruda en iyi cevap seçildi! Ödüllü cevabı okumak için tıklayın!
Devrim
Fragmanı İzle
İnceleme Yaz

Devrim (Revolution) (1985)

Yönetmen: Hugh Hudson
Film
1985
EA Puanı
Puanlanmadı
Senin Puanın
Puan Ver
Tanıtım
4 Haziran 1776. Fransa ve İngiltere neredeyse dünyanın gidişatına yön verir hale gelmiştir. Bu iki ülke arasında, güç elde etme konusunda yıllardır süren açık bir düşmanlık vardır. Amerika, İngiliz İmparatorluğunun aç gözlülüğünün bir ödülüdür adeta... Bağımsızlık bildirgesi henüz verilmiş, İngiliz hükümeti de bu isyanı bastırmak için Long Island da büyük bir deniz donanması hazır etmiştir. New York'lu avcı Tom Dobb, oğlu Ned'in kötü niyetli çavuş Peasy yüzünden zorla İngiliz ordusuna katılması üzerine, istemeyerek de olsa Amerikan başkaldırısına dahil olur.
4 Haziran 1776. Fransa ve İngiltere neredeyse dünyanın gidişatına yön verir hale gelmiştir. Bu iki ülke arasında, güç elde etme konusunda yıllardır süren açık bir düşmanlık vardır. Amerika, İngiliz İmparatorluğunun aç gözlülüğünün bir ödülüdür adeta... Bağımsızlık bildirgesi henüz verilmiş, İngiliz hükümeti de bu isyanı bastırmak için Long Island d ... Daha fazla göster
Oyuncu
Al Pacino Donald Sutherland Nastassja Kinski Tümü
Dili
Türkçe
Orijinal Dili
İngilizce (English)
Orijinal Başlık
Revolution
Yayınlanma Tarihi
25 Aralık 1985
Film Süresi
2s 6dk
Eser Hakkında Daha Fazla Bilgi
Ülke Norveç, Birleşik Krallık
Türler Macera, Dram, Tarih, Savaş
Prodüksiyon Goldcrest Films International, Viking Film
Fragman
Tüm Reklamları Kapat
İnceleme Yaz
İncelemeler (0)
Alıntılar (0)
Gönderiler (0)
Daha Fazla İnceleme Göster
Eseri Ekleyen
Eser Botu
@eser-bot
İnceleme Yaz
Tüm Eserlere Git
Keşfet
Ara
Yakında
Sohbet
Agora
Aklımdan Geçen
Tür Seç
Aklımdan Geçen
Fark Ettim ki...
Bugün Öğrendim ki...
İşe Yarar İpucu
Bilim Haberleri
Başlık
Kafana takılan neler var?
Bağlantı
Ekle
Soru Sor
Stiller
Kurallar
Topluluk Kuralları
Bu alan, aklınızdan geçen düşünceleri Evrim Ağacı ailesiyle paylaşabilmeniz içindir. Yapacağınız paylaşımlar Evrim Ağacı'nın kurallarına tabidir. Ayrıca bu türün ek kurallarına da uymanız gerekmektedir.
1
Bilim kimliğinizi önceleyin.
Evrim Ağacı bir bilim platformudur. Dolayısıyla aklınızdan geçen her şeyden ziyade, bilim veya yaşamla ilgili olabilecek düşüncelerinizle ilgileniyoruz.
2
Propaganda ve baskı amaçlı kullanmayın.
Herkesin aklından her şey geçebilir; fakat bu platformun amacı, insanların belli ideolojiler için propaganda yapmaları veya başkaları üzerinde baskı kurma amacıyla geliştirilmemiştir. Paylaştığınız fikirlerin değer kattığından emin olun.
3
Gerilim yaratmayın.
Gerilim, tersleme, tahrik, taciz, alay, dedikodu, trollük, vurdumduymazlık, duyarsızlık, ırkçılık, bağnazlık, nefret söylemi, azınlıklara saldırı, fanatizm, holiganlık, sloganlar yasaktır.
4
Değer katın; hassas konulardan ve öznel yoruma açık alanlardan uzak durun.
Bu alanın amacı okurlara hayatla ilgili keyifli farkındalıklar yaşatabilmektir. Din, politika, spor, aktüel konular gibi anlık tepkilere neden olabilecek konulardaki tespitlerden kaçının. Ayrıca aklınızdan geçenlerin Türkiye’deki bilim topluluğuna değer katması beklenmektedir.
5
Cevap hakkı doğurmayın.
Aklınızdan geçenlerin bu platformda bulunmuyor olabilecek kişilere cevap hakkı doğurmadığından emin olun.

Bize Ulaşın

ve seni takip ediyor
Türkiye'deki bilimseverlerin buluşma noktasına hoşgeldiniz!

Şifremi unuttum Üyelik Aktivasyonu

Şifrenizi mi unuttunuz? Lütfen e-posta adresinizi giriniz. E-posta adresinize şifrenizi sıfırlamak için bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Eğer aktivasyon kodunu almadıysanız lütfen e-posta adresinizi giriniz. Üyeliğinizi aktive etmek için e-posta adresinize bir bağlantı gönderilecektir.

Geri dön

Close
"İnsanlar kitabımın 10 sene içinde unutulacağını söylüyor. Belki de... Ancak destek olan prestijli bilim insanlarına bakarak söyleyebilirim ki, konunun kendisi unutulmayacaktır."
Charles Darwin
Kapak Görseli Seç
Videodan otomatik olarak çıkartılan karelerden birini seçin.
Kareler yükleniyor…
Videoyu kaydırarak istediğiniz kareyi seçin.
0:00 / 0:00
Kendi kapak görselinizi yükleyin. Görsel otomatik olarak kırpılacaktır.
Görseli sürükleyin veya tıklayın PNG, JPG veya WEBP (Maks. 10MB)