Genellikle oyun oynamayı öğrenen yapay zekalar yazan bilgisayar bilimi diploamasına sahip bir YouTuber.
Hakkında (Sitesinden alınmıştır):
Bir kez bile yağmur yağmayan ve biyolojik olarak neşe duymanın imkansız olduğu kadar sıcak olan sert Avustralya taşrasında doğdum. Biyolojik ailem tarafından yeteneklerimden korktukları için terk edildim, bu yüzden dev çöl kurtları tarafından büyütüldüm. Hayatta kalmak için tek çözümüm, ihtiyacım olan besinleri elde etmek için kumu kesmekti, neyse ki çöl kurtları programlamada ustaydı ve bana bilgisayar bilimi hakkında bildiğim her şeyi öğretti. Sonunda yüzüme entegre bir bilgisayar olacak şekilde evrimleştim, bu beynim ve bilgisayar arasındaki gecikmeyi azalttı. 12. yaş günümde, bir reşit olma töreni olarak çöl okyanusuna atıldım.
Kurtlar buna "if(wolf.age >= 12){ wolf.position = okyanus;}" derler. Bu denemede hayatta kalabilmek için çöl köpekbalıklarını hackledim ve onları kaçabilmek için tüm çöl okyanusunu içmeye programladım.
Zafer
Bu noktada resmen bir çöl Kurt Alfasıydım. Mutluydum.
2 yıl sonra hayatımı sonsuza dek değiştiren bir şey oldu.
Çöl aslanlarının korkunç kükremesini duyduğumda çöl okyanusunu suluyordum.
Yıkımı görünce çöl kurdu kampına geri döndüm.
Çöl Aslanı Kralı, sürümün her üyesine bir ted konuşması yapmış, onları python programlama dilini kullanmaya ikna etmişti
Ah, dehşet
Çöl Aslanı Kralı gözlüklerini çıkardı ve doğrudan monitör yüzüme baktı ve gülümseyerek "Şuna bak bu 1 satır for döngüler"
"Python pis geçiciler içindir ve her zaman da öyle olacaktır" diye bağırdım ama sözlerim kulakları sağır etti, zarar çoktan verilmişti.
Bir zamanlar sürüm dediğim hainlere sırtımı dönüp kaçtım, koşabildiğim kadar uzağa koştum.
Kaçtım.
Ama o gün yaşadığım kayıplar beni sonsuza kadar rahatsız edecekti.
Kalan hayatımın her saniyesini saklanarak geçirdim. Zaman geçirmek için youtube videoları ve dışkıdan web siteleri yapıyorum ama bir gün geçmişim beni yakalayacak ve o gün geldiğinde Çöl Aslanı Kralı'nın gazabına karşı son noktalı virgülüme kadar savaşacağım.
Ayrıca kumsalda uzun yürüyüşleri ve köpek yavrularını severim.
Genellikle oyun oynamayı öğrenen yapay zekalar yazan bilgisayar bilimi diploamasına sahip bir YouTuber.
Hakkında (Sitesinden alınmıştır):
Bir kez bile yağmur yağmayan ve biyolojik olarak neşe duymanın imkansız olduğu kadar sıcak olan sert Avustralya taşrasında doğdum. Biyolojik ailem tarafından yeteneklerimden korktukları için
... Daha fazla göster