20.000'inci Okurumuza Kavuştuk!
/old/content_media/71eb457391cdca086ca356d16abed81e.jpg)
- Duyuru
20.000'inci Okurumuza Kavuştuk!
Türkiye'deki Facebook sayfaları arasında en büyük, Dünya'daki İngilizce dilindeki Facebook sayfaları arasında 3. en büyük Evrimsel Biyoloji sayfası olan Evrim Ağacı 20.000'inci okuruna kavuştu!
Aramıza 20.000'inci okurumuz olarak katılan Sn. Yağmur Doğan'a ve diğer tüm okurlarımıza hoşgeldiniz diyor, bilime ve Evrimsel Biyoloji'ye verdiğiniz destekten ötürü sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Biz, hep birlikte güçlüyüz!
Evrim Ağacı Ekibi
Bu makale üzerine konuşmaya devam et
Topluluk sohbetine katıl, yorum bırak veya ayrıntılı bir soru sor.
- Tebrikler!5

- Mmm... Çok sapyoseksüel!1

- Muhteşem!0

- Bilim Budur!0

- Güldürdü0

- İnanılmaz0

- Umut Verici!0

- Merak Uyandırıcı!0

- Üzücü!0

- Grrr... *@$#0

- İğrenç!0

- Korkutucu!0

Evrim Ağacı'na her ay sadece 1 kahve ısmarlayarak destek olmak ister misiniz?
Şu iki siteden birini kullanarak şimdi destek olabilirsiniz:
kreosus.com/evrimagaci | patreon.com/evrimagaci
Çıktı Bilgisi: Bu sayfa, Evrim Ağacı yazdırma aracı kullanılarak 01.09.2026 22:43:35 tarihinde oluşturulmuştur. Evrim Ağacı'ndaki içeriklerin tamamı, birden fazla editör tarafından, durmaksızın elden geçirilmekte, güncellenmekte ve geliştirilmektedir. Dolayısıyla bu çıktının alındığı tarihten sonra yapılan güncellemeleri görmek ve bu içeriğin en güncel halini okumak için lütfen şu adrese gidiniz: evrimagaci.org/s/700
İçerik Kullanım İzinleri: Evrim Ağacı'ndaki yazılı içerikler orijinallerine hiçbir şekilde dokunulmadığı müddetçe izin alınmaksızın paylaşılabilir, kopyalanabilir, yapıştırılabilir, çoğaltılabilir, basılabilir, dağıtılabilir, yayılabilir, alıntılanabilir. Ancak bu içeriklerin hiçbiri izin alınmaksızın değiştirilemez ve değiştirilmiş halleri Evrim Ağacı'na aitmiş gibi sunulamaz. Benzer şekilde, içeriklerin hiçbiri, söz konusu içeriğin açıkça belirtilmiş yazarlarından ve Evrim Ağacı'ndan başkasına aitmiş gibi sunulamaz.