Online
Herkese merhaba! 🌈
Eğitim hayatındaki deneyimleri akademik literatürde görünür kılmak adına yürüttüğüm bir araştırma için gönüllü katılımcılar arıyorum. Gazi Üniversitesi PDR Doktora Programı kapsamında yaptığım bu çalışma ile LGBTİ+ öğrencilerin eğitim kurumlarındaki deneyimlerini anlamayı hedefliyorum.
📌 Kimler Katılabilir?
Kendini LGBTİ+ olarak tanımlayan,
18 yaş ve üzerinde olan,
Şu an herhangi bir üniversitede öğrenim gören herkes katılabilir.
📌 Süreç Nasıl İşliyor?
Sadece 1 görüşme yapılıyor ve yaklaşık 50 dakika sürüyor.
Görüşme, çevrim içi veya yüz yüze tercih edilebilir.
Kimlik bilgileri kesinlikle başka kişilerle paylaşılmayacaktır.
🎁 Küçük Bir Teşekkür: Görüşmeler tamamlandıktan sonra (en geç Haziran 2026), araştırmaya destek olan 8 katılımcı arasından elektronik kura ile belirlenecek 2 katılımcıya E-Hediye Kartı armağan edilecektir.
Deneyimlerini paylaşmak istediğini düşündüğünüz kişilere bu çağrıyı duyurursanız çok mutlu olurum. Detaylı bilgi almak, aklınıza takılanları sormak veya doğrudan araştırmaya katılmak isterseniz aşağıdaki e-posta adresinden ulaşabilirsiniz: [email protected]
Bu ilan Elif Doğanay tarafından yayınlanmıştır. Evrim Ağacı olarak yalnızca bilimle ilişkili olan ve okurlarımızın fayda görebileceğini umduğumuz ilanlara izin vermeye özen göstermekteyiz. Ancak ilan bilgilerinin doğruluğundan, katılımcı memnuniyetinden ve ilanla ilgili herhangi bir diğer detaydan Evrim Ağacı sorumlu değildir.